Lavera naturkosmetik


lavera - Hudpleje med naturlige ingredienser og kosmetik 


Lavera er til dig, der ønsker hudpleje med naturlige ingredienser og kosmetik. Hos lavera finder du et stort udvalg af hudpleje og naturkosmetik med skånsomme og naturlige ingredienser, der kan anvendes uanset hudtype.

 

Lavera arbejder ud fra en vision om at skabe økologiske hudpleje med naturlige ingredienser til alle, med stor kvalitetsbevidsthed og omtanke for forbrugerne og miljøet.

 

 

viser 1 til 48 af 145 (4 sider )

Hvad er lavera?

lavera er et tysk mærke indenfor plejeprodukter og makeup, og har siden grundlæggelsen i 1987, modtaget utallige priser for deres fantastiske produkter. Bag lavera er den tyske producent, laverana, der med visionen om at skabe økologisk hudpleje til alle, har stor kvalitetsbevidsthed og omtanke for dig og miljøet. 

Både hudplejeprodukter og makeup fra lavera, er fremstillet på baggrund af nøje plantestudier og deres helt særlige egenskaber, og i dag gøres der brug af flere end 300 vegetabilske ingredienser. 

Blomster, planter og urter er økologisk dyrkede. Dette kan du se ved at lavera produkterne er mærket med det internationale NATRUE certifikat.

 

lavera: Alt, til din personlige pleje

Plejeprodukterne fra lavera er som nævnt fremstillet af naturlige ingredienser, og derfor indeholder de hverken mineralske olier, silikone, parabener eller andre syntetiske ingredienser. Dufte stammer fra æteriske olier, som er udtræk i koncentreret form fra planter og blomster. 

Sortimentet af plejeprodukter er stort – meget stort. Derfor finder du herunder de overordnede kategorier inden for lavera hudpleje på Mecindo.dk.

 

Ansigtspleje med lavera

Naturlig skønhed og sund hud får du med lavera ansigtsplejeprodukter. Du kan finde et eller flere lavera produkter, uanset din hudtype. Normal hud, tør hud, sensitiv hud, kombinationshud og moden hud kan plejes med de skønne produkter.

Nogle af de mest populære lavera ansigtsplejeprodukter er:

Giv dit ansigt en god, intensiv rens og pleje dagligt, og oplev hvordan urenheder, tørhed og irritation mindskes. Bruger du en anti-age creme, kan du desuden reducere og forebygge linjer og rynker i huden. 

En god hudplejerutine består af en daglig ansigtsrens. Her kan du med fordel vælge lavera Basis Rensegel, der effektivt fjerner døde hudceller og snavs. Din hud efterlades ren og blød, og risikoen for bumser og uren hud mindskes. Brug en ansigtscreme efterfølgende og lad huden få næring og fugt. 

Vælg en ansigtscreme der passer til din hudtype. lavera Naturlig Serum Hydro Effect kan bruges til alle hudtyper, og beskytter mod hverdagens påvirkninger. Den giver intens fugt og efterlader huden med en flot og naturlig glød. Om natten kan du bruge en natcreme, som er specielt udviklet til at give huden de bedste betingelser for regenerering. lavera Natcreme Q10 med anti-age effekt er perfekt til dette formål. 

Hvis du rigtigt vil forkæle dig selv og din hud, kan du påføre en ansigtsmaske. Ansigtsmaskerne fra lavera plejer, fugter og forebygger hudirritationer. Du kan vælge mellem mange forskellige, men alle er med naturlige ingredienser. Du finder hele udvalget af lavera ansigtsmasker her. I udvalget findes dybderensende ansigtsmasker, fugtgivende ansigtsmasker og regenererende ansigtsmasker. 

 

Kropspleje med lavera

Huden er kroppens største organ. Den udsættes dagligt for stress, forurening, kulde, varme og bakterier, og derfor er det vigtigt at den holdes sund og stærk. En del af hudens styrke kommer gennem den kost du spiser, og den anden del gennem den pleje du giver den. lavera kropspleje produkter er til alle hudtyper, og findes med forskellige egenskaber. Kropsplejeprodukterne inkluderer både cremer, lotions, kropsvask, scrubs og hånd- og fodcreme.

I badet kan du bruge en plejende og rensende shower gel, f.eks. lavera Body Wash Soft Purity der fjerner snavs og efterlader huden ren. Smør den tørre krop ind i en god lotion efterfølgende. En lotion giver huden fugt, næring og efterlader den blød og frisk. Ønsker du en lotion med duft af kokos, kan du bruge lavera Body Lotion med kokos og vanilje, eller lavera Body Wash Wild Rose Body & Wellness Care med frisk duft af rose. 

For ekstra dybderensende effekt kan du på kroppen bruge en bodyscrub. lavera Smoothing Body Scrub Body & Wellness Care efterlader huden blød, glat og fri for døde hudceller. Desuden behandles uren hud og tilstoppede porer. En bodyscrub bør du ikke bruge dagligt, men brug den gerne 1-2 gange om ugen.

 

Hårpleje med lavera

Er håret trist, tørt og glansløst? Med laveras hårplejeprodukter kan du få dit sunde, glansfulde og stærke hår tilbage. Håret tager ofte skade af føntørring, stylingprodukter og kulde/varme. Derfor kræver håret en god pleje, og det giver du det med en skånsom shampoo og evt. balsam fra Lavera.

lavera shampooer findes både med egenskaber som styrkende og ekstra volumen og glans. Til daglig hårvask kan du bruge lavera Basis Moisture & Care Shampoo

En balsam bruges efter hårvask, hvor den lukker hårstråene og indkapsler håret med fugt. Dermed beskyttes håret mod udefrakommende påvirkninger. En balsam skal ofte sidde i håret nogle minutter inden den skylles ud igen. Ligesom shampooerne fra lavera har mange egenskaber, har balsammerne fra lavera det også. 

Vælg lavera Basis Moisture & Care Conditioner til daglig vask – den er velegnet til alle hår typer og efterlader håret blødt og glansfuldt.

Er dit hår farvet, eller har du striber i? Så kræver håret en anden form for pleje. lavera Colour & Shine Conditioner bevarer hårets farvning og giver et blødt, skinnende og let-redeligt hår. 

Se hele udvalget af balsam/conditioner fra lavera her

 

lavera solbeskyttelse og selvbruner

Gennem solen får vi D-vitamin, men solens stråler er også skadelige for vores hud. UV-strålerne er dem vi skal passe på, og med solcreme og aftersun bliver du stadig brun og får farve, men mindsker risikoen for at blive rød, solskoldet.

lavera After Sun Lotion beroliger, køler og fugter huden. Udover at pleje huden, holder din farve også længere ved brug af lavera After Sun Lotion. 

Hvis du gerne vil have mere farve, uden at gå i sol eller ligge under solens stråler om sommeren eller på ferien, kan du vælge en selvbruner. lavera Selvbruner Creme til krop giver en lækker kulør lige når du ønsker det. Du kan faktisk se en effekt allerede efter kun 3-4 timer. Til ansigtet skal du bruge lavera Naturlig Selvbruner Creme ansigt

Det er utroligt vigtigt, at du husker at beskytte din hud mod solens UVA og UVB-stråler. Strålerne kan nemlig fremme aldringstegn og skade huden permanent. Ved at bruge en effektiv solbeskyttelse, kan du minimere skaderne og undgå at blive solskoldet. Det er nemlig når du bliver solskoldet, at huden for alvor tager skade.

 

lavera deodoranter 

lavera deodoranter beskytter mod svedlugt i op til 24 timer – uden tilsætning af aluminium. Vælg mellem spray og roll-on samt duftene rose, morgenfrue, lime og neutral. Den primære ingrediens i deodoranterne fra lavera er den plejende Aloe Vera, som både virker fugtgivende og plejende på irriteret og sart hud.

Du finder hele udvalget af lavera deodoranter her.

 

lavera makeup

Makeupprodukterne fra lavera er med indhold af naturlige ingredienser. Derfor er de så skånsomme og milde mod huden som muligt. De ingredienser der anvendes oftest i lavera makeup er:

 • Aloe Vera
  Kendt for sin beroligende, kølende og fugtende egenskaber.
 • Arganolie
  Kendt for sin fugtgivende egenskaber.
 • Palmevoks
  Giver f.eks. pudder sin faste konsistens. 

Du finder makeupprodukter som læbestifte, mascara, pudder, eyeliner og meget mere. Nogle af de mest populære lavera makeupartikler er lavera Lash Care Serum, som styrker og regenererer dine øjenvipper virker blødgørende og plejende. Serummet indeholder bl.a. økologisk koffein og er dermatologisk testet. Brug Lash Care serummet om natten og få smukke og stærke vipper. Efterfølgende kan du bruge mascara som normalt. 

lavera Beautiful Mineral Quattro Eyeshadow Cappucine Cream 02, er en øjenskygge inspireret af nature. Med flotte og naturlige farver, kan du give dine øjne lige netop det udtryk du ønsker. Øjenskyggen fra lavera har en langtidsholdbar effekt og er desuden fri for talkum. 

Få et smukt udtryk omkring dine øjne med lavera Liquid Eyeline Black 01 – en eyeliner med særligt udvalgte ekstrakter og økologiske olier. Eyelineren er nem og præcis at påføre og så er den dermatologisk testet. Lige netop denne eyeliner er ideel til personer med kontaktlinser. 

Vælg de makeupprodukter du ønsker fra Lavera her på siden. Du finder både læbestifte, mascara, pudder og eyeliner samt mange andre makeupprodukter. 

 

lavera til tænder og mund

Et smukt smil er både flot, men også ungdommeligt. Derudover er sunde og stærke tænder noget de fleste gerne vil bevare så længe som overhovedet muligt. Sørg for at børste dine tænder hver dag – morgen og aften. På den måde fjerner du bakterier og styrker samtidigt munden. lavera fremstiller forskellige tandpastaer, både til børn og til voksne. Vælg mellem lavera Sensitive tandpasta, lavera Whitening tandpasta, lavera Classic tandpasta, lavera Mint tandpasta og lavera Kids tandpasta.

Alt efter hvordan dine tænder er, eller hvad dit behov er, kan du vælge den rigtige tandpasta. Vælg lavera Sensitiv hvis du døjer med isninger i tænderne eller irriteret tandkød. Sensitiv-tandpastaen indeholder bl.a. kamille, myrra og fluor. Whitening-tandpasten er til dig der ønsker hvidere tænder på en naturlig måde. Tandpastaen indeholder bl.a. bambus cellulose og fluor. 

Sammen med et smukt smil, er flotte læber at foretrække. Men vind og vejr kan udtørre læberne, så de både sprækker og svider. Brug en fugtgivende læbepomade som for eksempel: lavera Basis Lip Balm, der med sit indhold af bivoks, sheasmør og jojobaolie beroliger og plejer læberne intensivt. Ønsker du en læbepomade med duft og smag, kan du med fordel vælge de nærende lavera Granatæble og Beauty & Care Rose læbepomader

 

Derfor skal du vælge lavera

lavera er til dig der ønsker rene plejeprodukter. Dette ses bl.a. ved de certificeringer som Lavera gennem årene har fået: 100 % certified natural cosmetics, organic og vegan

I Tyskland har lavera modtaget højeste og bedste bedømmelser i forbrugertest-magasinet ”Öko-Test” – mere end 900 gange gennem årene. Derudover er lavera også blevet bedømt af mange andre magasiner og tests, samt vundet et utal af priser. 

Alt lige fra produktidé til det færdige produkt, finder sted på laveras matrikel i Tyskland. Det betyder, at produktet ikke transporteres mellem mange forskellige lande, byer eller fabrikker under produceringen, hvilket gavner miljøet i forhold til mindsket og minimal CO2-udledning. 

Miljøet tilgodeses ydermere ved at lavera anvender så meget bæredygtig emballage som muligt. Emballagen er let, med så lidt papir som muligt og med kold- fremfor varm stempling. 

 

Aktive ingredienser i lavera

Som vi nævnte tidligere, bruger lavera flere end 300 forskellige aktive ingredienser i deres plejeprodukter. De aktive ingredienser er både naturlige og selvfølgelig økologiske. Men hvad er der så særligt ved de mange aktive ingredienser, og hvorfor er det lige netop disse, som lavera vælger at bruge? Herunder kan du blive lidt klogere på nogle af de naturlige ingredienser lavera anvender, samt hvad deres egenskaber er.

Udvalgte økologiske aktive ingredienser:

 • Morgenfrue: Olie fra morgenfruen plejer irriteret og rød hud. Morgenfrue bruges i alt fra læbepomader til ansigtscremer, som henvender sig til sensitiv hud. 
 • Kakao: Når der fremstilles kakaoekstrakt, bevares kakaoens naturlige indhold af koffein, som stimulerer de små kredsløb i huden. Derudover fyldes næsen med den søde duft af kakao. Kakaosmør har en blødgørende, beskyttende og plejende virkning på huden. 
 • Olivenolie: Oliven plejer, nærer og fugter sart hud.
 • Dødehavssalt: Saltet har en stimulerende effekt på huden, hvor porerne åbnes og renses. 
 • Havtorn: Ekstraktet fra havtorn har en blødgørende, plejende og balancerede virkning på huden. Derudover er havtorn rig på omega-7 fedtsyren, samt vitaminerne C, B1, B2, B6 og B12. 
 • Lavendel: Du kender helt sikkert den bløde, afslappende og milde duft fra lavendel. Lavendel bruges nemlig i rigtigt mange plejeprodukter. Lavendel har en beroligende effekt. Derfor anvendes lavendel også i Lavera solbeskyttelsesprodukter. 
 • Mint: Giver en opfriskende følelse og renser overskydende hudfedt af huden.
 • Koffein: Virker blødgørende og stimulerer hudens celler. 
 

Køb lavera på Mecindo.dk

Find og vælg mellem flere end 230 produkter fra lavera her på Mecindo.dk. Uanset din hudtype kan du bruge hudplejeprodukter og makeup fra lavera – ingredienserne er nemlig økologiske og af naturlig oprindelse. Indholdet af skønne, økologiske olier plejer, fugter og nærer huden hvor end du på påfører din makeup.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.