Spar
15%

Biosym Omnimini D

Kosttilskud.

Vejl. Pris 54,00 kr 45,95 kr

90 Tabletter
På lager
FRI FRAGT
1-2 hverdage
Bemærk: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Beskrivelse

OmniMINI D, en tyggetablet let at tygge eller sutte, med jordbærsmag og formet som en bamse. OmniMINI D henvender sig til alle børn fra 3 år, og er en nem måde at sikre børns daglige indtag af vitamin D. Vitamin D er nødvendig for normal vækst og knogleudviklingen hos børn og bidrager til immunsystemets normale funktion. Ingen tilsatte farvestoffer, gluten, laktose, soja eller gelatine. Indeholder dog sødestoffer, og en overdreven brug kan have en afførende effekt.
Ultimo 2020 udsendtes nye anbefalinger fra Fødevarestyrelsen, at børn fra 4 år bør tage et tilskud af vitamin D i vinterhalvåret. Desuden anbefaler Fødevarestyrelsen at børn, indtil det fyldte 4. år, gives et dagligt tilskud af vitamin D.

Daglig dosis:

Børn fra 3 år: 1 tablet

Brugsanvisning og forholdsregler:

Indeholder sødestoffer. Overdreven indtagelse kan virke afførende.

Opbevaring:

Tørt og ikke for varmt.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold1 tyggetablet% RI (Referenceindtag)
Vitamin D (μg)10200


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Hjælp andre til at gøre det rigtige køb

Skriv en anmeldelse af:
Biosym Omnimini D

Captcha
Captcha
Trustpilot Icon Trustpilot Stars Trustscore: 4.8 / 5
11884 Anmeldelser