ThermaCare

ThermaCare er udviklet til øjeblikkelig og effektiv smertelindring af muskel- og ledsmerter og kan hjælpe med at genoprette musklerne til deres normale tilstand. 


ThermaCare er et selvopvarmende varmeomslag til engangsbrug. Varmeomslaget består af diskrete puder, som afgiver terapeutisk varme, der varer i op til 8 timer og kan placeres under tøjet. Varmeomslaget indeholder varmegenererende ingredienser, herunder; jern, kul, salt og vand, der er i stand til at trænge dybt ind i kroppen og afslappe stramme muskler, så cirkulation flyder nemmere.

Langvarig og dybdegående varmebehandling

ThermaCare lindrer smerter i musklerne ved at nå ind i de dybere muskellag, hvor spændingerne findes og kontinuerligt tilføre varme med en ideal temperatur på 40°C i mindst 8 timer. Varmebehandlinger ved lavere temperatur eller af kortere varighed vil kun give til en overfladisk varmeeffekt, idet varmen ikke vil kunne nå smertepunkterne og vil derfor ikke give samme effektive smertelindring. ThermaCare fås som ThermaCare varmeomslag til ryg og ThermaCare varmeomslag til nakke & skuldre

Rygsmerter

Stillesiddende arbejde og mangel på mortion er nogle af de hyppigste årsager til smerter i ryg eller lænd. Konsekvenserne af rygsmerter kan være begrænset mobilitet og sygefravær. Årsager til rygsmerter kan til tider være svære at definere og behandles derfor ofte med smertestillende medicin, som bedøver symptomerne i stedet for at behandle den egentlige kilde til smerterne, hvilket kan resultere i at smerterne bliver hyppigere og stærkere.

Nakke og skuldersmerter

Smerter i nakke eller skuldre er mest udbredt blandt voksne, som følge af træk, spændte muskler eller forstrækninger, men ses også i mere alvorlige tilfælde, som f.eks. forkert holdning eller piskesmæld. Akutte nakkesmerte varer ofte i 3 uger, hvorimod kroniske nakkesmerter kan varer i op til 12 uger. Typiske eksempler på nakkesmerter kan være begrænset besværgelighed, stikkende smerter eller trækken i nakken.

Læs mere Skjul