Strath

Strath - et unikt kosttilskud til børn og voksne
 

Strath (tidligere Bio-Strath) er et kosttilskud, der har været på det danske marked i over 40 år. 

Strath er fremstillet af gær (Saccharomyces cerevisiae) samt urter, som gennemgår en speciel fermenteringsproces, hvorunder gærcellerne optager de aktive stoffer i urterne. Strath indeholder 61 forskellige næringsstoffer* - bl.a. vitaminer, mineraler, sporelementer, aminosyrer, nukleinsyrer og enzymer. 
*se komplet liste over næringsstoffer på www.bio-strath.ch

 

Hvordan virker Strath?

Strath virker som en katalysator på optagelsen af næringsstoffer fra kosten. Strath optages nemt af kroppen, stresser ikke kroppens immunforsvar og kan anvendes hver dag hele året rundt.

Strath er fri for farvestoffer, konserveringsmidler, aromastoffer og laktose.

Strath fås som eliksir, dråber og tabletter i original form eller med tilsatte vitaminer og/eller mineraler.


*se komplet liste over næringsstoffer på www.bio-strath.ch

Vidste du, at du kan supplere din ellers sunde og varierede kost, med et jerntilskud fra Strath? Læs mere om jerntabletterne fra Strath her.

Hvad er Strath og hvad indeholder det naturlige kosttilskud egentligt? Lær Strath at kende her.

 

Hvad er Strath?

Strath har været produceret i Schweiz siden 1961. De moderne produktionsfaciliteter er beliggende i et idyllisk område udenfor Zürich.
Produktionen i den familieejede virksomhed opfylder internationale pharmaceutiske standarder, hvilket sikrer et produkt af høj kvalitet. 

Strath er fremstillet af gær (saccharomyces cerevisiae), som fodres med en lang række urter. Under denne proces optager gærcellerne de aktive stoffer fra urterne.
Til sidst i processen nedbrydes cellevæggen i gærcellerne (plasmolysering) og frigiver de aktive substanser. 

 

Hvad er Strath godt for?

Strah kan bruges som supplement til en sund og varieret kost. Gennem Strath tilfører du kroppen vitaminer og urtemikstur.

 

Strath produkter

Strath indeholder vitaminer, mineraler og aminosyrer, samt en lang række forskellige urter. Piller, eliksir eller dråber? - det er en smagssag. Strath fås som både tabletter og i flydende form. Da Bio-Strath har en meget kraftig smag, foretrækker nogen at tage Strath i tabletform. Eliksiren og dråberne kan sagtens indtages i ren form, men kan med fordel blandes i lidt koldt vand, saft eller juice

 

Hvor hurtigt virker Strath?

Det er meget individuelt hvor hurtigt Strath virker. Strath selv, anbefaler at kosttilskuddet tages i 2-3 måneder. De fleste kosttilskuds virkning indtræffer først efter denne periode. 

 

Strath til børn

Strath Kids med D-vitamin og dråberne kan med fordel bruges til børn (fra 1 år).
Følg doseringsanvisningen på produktet.

Er du i tvivl, bør du altid rådføre dig med læge eller sundhedsplejerske.
 

 

Køb Strath på Mecindo.dk

På Mecindo.dk finder du et spændende udvalg af Strath til billige priser. Vælg bl.a. de populære produkter som Strath elixir og Strath tabletter.
Bestil online i dag og få dine produkter leveret inden for 2-4 hverdage. 

Hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.