Strath - et unikt kosttilskud til børn og voksne
 

Strath (tidligere Bio-Strath) er et kosttilskud, der har været på det danske marked i over 40 år. 

Strath er fremstillet af gær (Saccharomyces cerevisiae) samt urter, som gennemgår en speciel fermenteringsproces, hvorunder gærcellerne optager de aktive stoffer i urterne. Strath indeholder 61 forskellige næringsstoffer* - bl.a. vitaminer, mineraler, sporelementer, aminosyrer, nukleinsyrer og enzymer. 
 

 

Hvordan virker Strath?

Strath virker som en katalysator på optagelsen af næringsstoffer fra kosten. Bio-Strath optages nemt af kroppen, stresser ikke kroppens immunforsvar og kan anvendes hver dag hele året rundt.

Strath er fri for farvestoffer, konserveringsmidler, aromastoffer og laktose.

Strath fås som eliksir, dråber og tabletter i original form eller med tilsatte vitaminer og/eller mineraler.


*se komplet liste over næringsstoffer på www.bio-strath.ch

Hvad er Bio-Strath?

Bio-Strath har været produceret i Schweiz siden 1961. De moderne produktionsfaciliteter er beliggende i et idyllisk område udenfor Zürich.
Produktionen i den familieejede virksomhed opfylder internationale pharmaceutiske standarder, hvilket sikrer et produkt af høj kvalitet. 

Bio-Strath er fremstillet af gær (saccharomyces cerevisiae), som fodres med en lang række urter. Under denne proces optager gærcellerne de aktive stoffer fra urterne.
Til sidst i processen nedbrydes cellevæggen i gærcellerne (plasmolysering) og frigiver de aktive substanser. 

 

Hvad er Bio-Strath godt for?

Bio-Strah kan bruges som supplement til en sund og varieret kost. Gennem Bio-Strath tilfører du kroppen vitaminer og urtemikstur.

 

Bio-Strath produkter

Bio-Strath indeholder vitaminer, mineraler og aminosyrer, samt en lang række forskellige urter. Piller eller dråber? - det er en smagssag. Bio-Strath fås som både tabletter og i flydende form.
Da Bio-Strath har en meget kraftig smag, foretrækker nogen at tage Bio-Strath i tabletform. Dog kan dråberne sagtens indtages rent eller blandes i lidt vand, saft eller juice. 

 

Hvor hurtigt virker Bio-Strath?

Det er meget individuelt hvor hurtigt Bio-Strath virker. Bio-Strath selv, anbefaler at kosttilskuddet tages i 2-3 måneder. De fleste kosttilskuds virkning indtræffer først efter denne periode. 

 

Bio-Strath til børn

Rådfør dig altid med læge eller sundhedsplejerske før du bruger Bio-Strath til børn. Produktet er primært fremstillet til voksne, men nogle vælger også at give større børn et tilskud af kosttilskuddet.

 

Køb Bio-Strath på Mecindo.dk

På Mecindo.dk finder du et spændende udvalg af Bio-Strath til billige priser. Vælg bl.a. de populære produkter som Bio-Strath elixir og Bio-Strath tabletter.
Bestil online i dag og få dine produkter leveret inden for 2-4 hverdage. 

Hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. 

 

Læs mere Skjul