Solgar


Solgar - Kvalitetskosttilskud
 

Med kosttilskud fra amerikanske Solgar sikrer du dig, at din krop får de vitaminer, mineraler og næringsstoffer den har behov for, for at kunne fungere optimalt.
 


Solgar står for alt – både produktion, distribution og fremstilling i egne laboratoriefaciliteter. Før en råvare eller andet materiale kommer ind i Solgars laboratorier, gennemgår de mange kvalitetskontroller som sørger for, at alt er af højeste kvalitet.
 

 

viser 1 til 48 af 65 (2 sider )

Hvem er Solgar?

Solgar er en amerikansk producent af kosttilskud og har været på markedet siden 1947. Fokus hos Solgar er at give alle forbrugere de bedste kvalitetskosttilskud. Kosttilskuddene er baseret på ernæringsvidenskab og giver dig og kroppen alt du har brug for. 

Solgar står for alt – både produktion, distribution og fremstilling i egne laboratoriefaciliteter. Før en råvare eller andet materiale kommer ind i Solgars laboratorier, gennemgår de mange kvalitetskontroller som sørger for, at alt er af højeste kvalitet. Det betyder at med en Solgar produkt, er du altid sikret et kvalitetskosttilskud. 

 

Kosttilskud fra Solgar

Med ca. 50 kosttilskud fra amerikanske Solgar, tør vi næsten garantere at du finder det kosttilskud du leder efter her. Er du i tvivl om hvilke du skal vælge, gennemgår vi herunder nogle af de mest anvendte kosttilskud.

B12-vitamin fra Solgar indeholder 1000 mcg pr. tyggetablet og bidrager bl.a. til en normal psykologisk funktion, en normal dannelse af røde blodlegemer og celledelingsprocessen. 

Magnesium af citrat indeholder 200 mg pr daglige dosis. Magnesium bidrager bl.a. til at mindske træthed og udmattelse, og til musklernes normale funktion. 

C-vitamin fra Solgar indeholder 500 mg C-vitamin pr. kapsel. C-vitamin bidrager bl.a. til en normal dannelse af collagen samt immunsystemets normale funktion. 

D-vitamin er vigtigt at få – især om vinteren hvor vi i Danmark ikke udsættes for meget sol, som normalt er den primære kilde til vitaminet. D-vitamin bidrager bl.a. til en normal optagelse og udnyttelse af calicum samt vedligeholdelse af normale knogler, tænder og muskler. 

Jern fra Solgar er skånsom for maven og optages nemt af kroppen. Jerntilskuddet er desuden vegetabilsk og bidrager bl.a. til en normal dannelse af røde blodlegemer samt immunsystemets normale funktion. 

Multivitaminer findes til både mænd og kvinder med forskellige indhold af vitaminer, mineraler og urter. Som mand eller kvinde varierer de mængde af næringsstoffer som vi har behov for, derfor bør du vælge Male Multiple Multivitamin hvis du er mand og Female Multiple Multivitamin hvis du er kvinde.

Omega-3 med fiskeolie fra vilde laks fra Alaska. Når du indtager fedtsyrerne EPA og DHA opnår du sundhedsmæssige fordele som en normal hjertefunktion og en normal hjernefunktion.

Aminosyrer er essentielle for opbygningen af proteiner, og er derfor meget populære som tilskud. Du finder bl.a. aminosyrer som L-arginin og L-glutamin fra Solgar.

 

Hvad er kosttilskud godt for?

Der er stor forskel på hvad et kosttilskud præcist er godt for, det afhænger nemlig af hvad det enkelte kosttilskud indeholder. Alle vitaminer og mineraler bidrager til en eller flere af kroppens funktioner, og det er netop derfor det er så vigtigt at indtage vitaminer og mineraler gennem en varieret kost eller et kosttilskud. 

Det er vigtigt at huske, at et kosttilskud aldrig kan erstatte en sund og varieret kost. Et kosttilskud bør kun fungere som supplement, men det er de også fantastiske til.

Når du tager vitaminer, skal du være opmærksom på, at der skelnes mellem vandopløselige- og fedtopløselige vitaminer. De vandopløselige vitamin er B- og C-vitaminer og det særlige ved dem er, at overskydende vitamin udskilles gennem urinen. Der skal derfor meget høje doser til for at indtage for meget.

De fedtopløselige vitaminer derimod, altså A, D, E og K, optages bedst i forbindelse med et fedtholdigt måltid. Derudover lagres de i kroppens fedt og frigives når kroppen har brug for vitaminet. De fedtopløselige vitaminer udskilles ikke gennem urinen, og derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at du ikke indtager for store doser over længere tid. 

Du kan læse meget mere om de enkelte Solgar kosttilskud og hvad de bidrager til, ved at klikke dig ind på produkterne. 

Vil du gerne blive klogere på, hvordan din kost bør sammensættes for at du lever sundt og varieret, kan du få gode idéer ud fra de officielle kostråd. Nogle af kostrådene er bl.a. at spise frugt og mange grøntsager, vælge fuldkorn og spise mere fisk. 

 

Populære kosttilskud fra Solgar

På mecindo.dk er de mest populære Solgar kosttilskud følgende 4:

L-lysin aminosyre indgår i kroppens opbygning af proteiner. Med L-lysin aminosyren fra Solgar får du et kosttilskud som er vegetabilsk og derfor ideelt til både vegetarer og veganere. 

Vitamin B12 fra Solgar indeholder 1000 mcg pr. tyggetablet og bidrager bl.a. til en normal psykologisk funktion, en normal dannelse af røde blodlegemer og celledelingsprocessen.

Calcium, magnesium + zink er Solgars version af kosttilskud med de tre essentielle mineraler, og bidrager bl.a. til vedligeholdelse af normale knogler, at mindske træthed og udmattelse samt en normal omsætning af fedtsyrer. 

 

Hvorfor vælge Solgar?

Når du vælger et kosttilskud fra Solgar får du:

  • Et kosttilskud af høj kvalitet
  • Et kosttilskud hvor flere er velegnede til vegetarer og veganere
  • Et kosttilskud med højt indhold af vitaminer og mineraler
  • Et kosttilskud specielt udviklet til kvinder og mænd
 

Køb Solgar på mecindo.dk

Find det kosttilskud du og din krop har behov for – med Solgar får du kvalitetskosttilskud til både kvinder og mænd. Priser er billige, men kvaliteten i top.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.