Sistema

Mangler du en ny madkasse, en praktisk og flot drikkedunk, eller stabelbare opbevaringsbokse? Så skal du helt sikkert prøve et af produkterne fra Sistema. Sistema er eksperter i produktion af flotte og praktiske dagligdagsprodukter, og her på Mecindo finder du et stort udvalg af Sistemas produkter. 


viser 1 til 48 af 69 (2 sider )

Hvad er Sistema?

Sistema har fokus på at producere produkter der er bæredygtige og miljøvenlige. De startede for flere år siden i en garage i New Zealand. I dag produceres Sistema produkterne stadig i New Zealand, og distribueres til mere end 80 lande. 

Sistema begyndte da folk efterspurgte flotte og pålidelige produkter til opbevaring af fødevarer – derudover måtte de gerne kunne stables. 


Sistema produkter

Produktsortimentet er stort – meget stort. Du kan mere eller mindre finde alt fra en opbevaringsboks, en bøtte, beholder eller flaske til din mad og drikke. Du finder bl.a. følgende Sistema produkter her på Mecindo:

Alle produkter har det tilfælles, at de er fri for BPA og pthalater, samt at de tåler mikroovn, fryser og opvaskemaskine. Opbevaringsboksene findes både i transparente og farverige udgaver. I køkkenet og fryseren er det rart at opbevare mad, mel og andet i en transparent beholder, så du nemt kan få et overblik. Holdbarheden på mel, pasta osv. forlænges pga. det tætlukkende låg hvor hverken fugt, lugte eller luft trænger gennem. 

BPA, en forkortelse af Bisphenol A, er et stof der anvendes i produktionen af mange plastikartikler. Der er fra EU’s side sat en grænseværdi for, hvor meget BPA et menneske må indtage gennem et helt liv. BPA kan trænge ind i mad, og derfor anbefaler mange, at man ikke gør brug af plastik til madopbevaring med indhold af BPA.

Ftalater er et kemisk stof der gør hård plastik blød. Der findes mange forskellige ftalater, og nogle af dem er klassificerede som reproduktionsskadelige. Af denne grund anvender Sistema ikke ftalater i deres mange plastikprodukter. 


Populære Sistema produkter

De mest populære produkter fra Sistema, her på Mecindo.dk er:

Sistema drikkedunk, 330 ml

Sistema drikkedunk, 460 ml

Sistema isterningebakke, 21 rum

Sistema drikkedunk, 700 ml

Sistema madkasse, lunch cube


Hvorfor opbevare mad i Sistema?

Det er vigtigt at du opbevarer din mad korrekt, og i den rigtige emballage. Hvis du vælger at opbevare din mad i forkert emballage, kan det resultere i, at maden tilføres uønsket kemi og andre skadelige stoffer. Dette slipper du for ved at anvende Sistemas produkter der er helt fri for skadelig kemi.

Når du vælger emballage til at opbevare fødevarer i, skal produkterne bære ”glas- og gaffel” symbolet. Nogle gange bærer et produkt ikke symbolet, hvis det er oplagt, at produktet skal bruges til madopbevaring. Det gælder f.eks. tallerkner og drikkeglas.

Undgå at genbruge gamle plastikbøtter – de er ikke altid velegnede til opbevaring af mad endnu engang, og nogle gange må de ikke opbevare andre slags fødevarer end det de oprindeligt blev produceret til.


Køb Sistema hos Mecindo

Fordi vi fører et meget bredt udvalg af de flotte og praktiske Sistema produkter, er vi sikre på, at du kan finde et Sistema produkt der passer til lige netop dig og dit behov. En madkasse fra Sistema kan bruges af både børn, unge og voksne, drenge, piger, kvinder og mænd. 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. 

Læs mere Skjul