Mandelsmør

Økologisk? RAW? Saltet? Usaltet?

Mandelsmør er sundt, næringsrigtigt og smager fantastisk! Køb et glas mandelsmør, og hav det på lager, så du hurtigt kan få noget sundt og sødt på en skive brød. Mandelsmør er en god kilde til protein - smørret indeholder op til 21 % protein fra de sunde mandler og selvom produktet kaldes noget med smør, så har det intet med animalsk smør at gøre - mandelsmør består nemlig af 100 % mandler og intet andet! Den smør-agtige konsistens opstår, når mandlerne blendes længe nok.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

God og sund energi, der holder

Mandelsmør indeholder både mono- og flerumættede fedtstoffer. Mandelsmørret fra Biona er fremstillet af økologiske, ristede mandler og består af mandler og intet andet. Smagen er ren og frisk, og der er ikke tilsat hverken fedtstoffer eller smag, så mandelsmørret fra Biona er et rent og sundt produkt.
Produkterne fra RAW Health er fantastiske kvalitetsprodukter, og mandelsmørret fra RAW Health har en helt unik smag og består også af 100 % økologiske mandler.

Sådan bruger du mandelsmør

Køb et glas mandelsmør og prøv disse opskrifter:
Smør mandelsmørret på knækbrød. Det er det. Intet andet - og du har et sundt mellemmåltid! Prøv at komme en skefuld mandelsmør på din varme, nykogte pasta - vend rundt til mandelsmørret er fordelt, dryp lidt olivenolie over og pynt evt. med et par basilikumblade. Steg et kyllingebryst dertil og nyd et sundt, velsmagende og nærende måltid!
Tilsæt en skefuld mandelsmør eller to til din smoothie, det giver smoothieen et pift af god smag og sundhed.  Prøv også mandelsmørret i dressinger. .

Læs mere Skjul