Longo Vital


Longo Vital


LongoVital er en serie af kosttilskud, der indeholder vigtige vitaminer og mineraler, og i flere varianter er der også tilsat 6 nøje udvalgte urter, netop det der har kendetegnet LogoVital siden 1974
 


Longo Vital hører under Orkla Care, som er en førende leverandør af mærkevarer indenfor bl.a. sundhed og personlig pleje. 
Longo Vital producerer en række kosttilskud som består af vitaminer, urter og mineraler, og som ofte er målrettet specifikke behov.


Populære Longo Vital produkter lige nu:
 

 
 
Longo Vital D vitamin
 

LongoVital D-vitamin
 

Plantebaseret D3-vitamin udvundet fra alger og indeholder derudover ingen animalske ingredienser.
Tilskuddet er derfor også velegnet til vegetarer og veganere
 

D-vitamin bidrager til et normalt immunsystem og vedligeholdelse af normale knogler, tænder og muskelfunktion. Det medvirker derudover til normal optagelse og udnyttelse af kalk og fosfor.


Kender du de populære kosttilskud fra LongoVital? Læs mere om produkterne og historien bag det populære mærke, her i artiklen.

 

Historien bag LongoVital

Det var en middag der tilbage i 1974, blev starten på det det vi i dag, snart 50 år efter, kalder LongoVital Classic. Flemming Østergaard, professor på København Universitet, var i sin bedst alder, men var begyndt at føle sig uoplagt og søgte derfor råd. Det råd han fik, var at han skulle tage den med ro.


En dag i 1974 tog Flemming Østergaard på restaurant, hvor han fik en stærk, krydret ret. Dagen restaurantbesøget, oplevede han, at han følte sig bedre tilpas. Han fandt ikke anden forklaring end at det måtte være maden han havde spist dagen forinden. Han besluttede sig for at undersøge, om der var særlige ingredienser i måltidet, der kunne forklare han pludselig bedre velvære.


Hans undersøgelser viste at flere af de smagsforstærkende urter og krydderier, havde været anvendt traditionelt i mange år. Flemming satte sig for at finde frem til den rette kombination af urter og vitaminer, så også andre kunne få glæde af den positive effekt. Han havde oplevet.


Flemming Nørgaard brændte for sin opdagelse, og snart blev LongoVital Classic skabt - seks nøje udvalgte urter, sammensat med vitale vitaminer, der er nødvendige for en velfungerende krop og velvære.


LongoVital Classic indeholder vitaminerne A, C, Niacin, E, Pantothensyre, B6, Riboflavin (B2), Thiamin (B1) og D. Vitaminerne A, B6, C og D bidrager bl.a. til immunsystemets normale funktion, mens riboflavin, vitamin B6, niacin og pantothensyre bidrager til at mindske træthed og udmattelse.


De 6 nøje udvalgte urter: rosmarinblad, paprika, græskarkerner, pebermynteblad, røllikeblomst og hvidtjørnblad og -blomst.


Liste med et udvalg af produkter:

LongoVital 50+
LongoVital 50+ bygger på LongoVital Classic, men er derudover tilsat ekstra udvalgte mineraler og vitaminer, der passer særligt godt til dig, der har passeret de 50.

LongoVital Feminin
LongoVital Feminin bygger også LongoVital’s originale og unikke sammensætning og er desuden tilsat 11 vitaminer og 3 mineraler, som er særlig relevante for kvinder.

LongoVital C-vitamin
LongoVital C-vitamin indeholder acerola-bær, som indeholder ascorbinsyre der en naturlig kilde til C-vitamin. C-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion og øger optagelsen af jern. Vitamin C støtter den normale dannelse af kollagen, der bl.a. har betydning for en normalfungerende hud, knogler, tænder og tandkød. Fordi C-vitamin er en antioxidant, bidrager det også til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.