Kids Zoo vitamin gummies

 

Kids Zoo - Velsmagende vitaminer til børn


Kids Zoo® er sunde vitamin gummies udviklet til børn, som ikke bryder sig om almindelige vitaminpiller. Kids Zoo® fås i 6 forskellige varianter, så du kan sikre, at dit barn er dækket godt ind.
 


Kids Zoo® indeholder kun naturlige smags- og farvestoffer fra frugt og grønt, samt rørsukker og glukosesirup og er derfor fri for både kunstige farve- og sødestoffer samt konserveringsmidler. Serien omfatter også 1 vegetabilsk og 3 veganske varianter uden gelatine.
 

Populære produkter fra Kids Zoo

 

 

Kids Zoo børnevenlige tyggevitaminer

Det kan være svært at sikre en sund og varieret kost for børn, og derfor kan det være nødvendt at supplere med en vitaminpille, for at sikre, at de får alle de vigtige næringsstoffer, mineraler og omega-3 fedtsyrer som fx grøntsager og fisk indeholder.

Alle Kids Zoo® tyggevitaminer fås med dejlige, børnvenlige smage og er formet som sjove dyr i forskellige farver.

 


Kids Zoo er lækre gummies med vitaminer, mineraler, omega-3 og meget mere. Læs mere om Kids Zoo kosttilskuddene til børn, her i artiklen på Mecindo.dk. 

 

Hvem er Kids Zoo®?

Kids Zoo® tyggevitaminer er udviklet til børn som ikke bryder sig om almindelige vitaminpiller. Med Kids Zoo® kan dine børn nu vælge mellem en række sunde og velsmagende tyggevitaminer i 5 forskellige varianter.

Alle Kids Zoo® vitamintabletter fås med dejlige, børnvenlige smage og er formet som sjove dyr i forskellige farver.

Alle tabletterne fra Kids Zoo® kommer desuden i glas med børnesikrede låg. 

Kosttilskud til børn

Vitaminer og mineraler er næringsstoffer, der er nødvendige for, at kroppen kan fungere optimalt.

Børn behøves ikke modtage multivitaminer gennem kosttilskud, hvis blot de får en sund og varieret kost. Dette kan dog i mange tilfælde være svært at opnå, f.eks. fordi mange børn er afvisende overfor madvarer som grøntsager og fisk, som indeholder flere vigtige næringstoffer.

Det er derfor en god idé at supplere børnenes kost med ekstra vitaminer, mineraler og sunde omega-3 fedtsyrer.

 • Kids Zoo Kalk + D er især velegnet til børn, som ikke drikker mælk, idet kalk, fosfor, og vitamin D3 er nødvendige for børns normale vækst og udvikling af knogler. 
 • Kids Zoo Propolis m. Hyldebær er et vegetabilsk kosttilskud til børn med propolis, hydebær, hyben og C-vitamin. C-vitamin bidrager bl.a. til at mindske træthed og udmattelse, samt til at opretholde immunforsvarets normale funktion.  

Multivitamin

Multivitaminerne fra Kids Zoo® er formet som bjørne, er nemme at tygge, og har en dejlig, børnevenlig smag.

 • Kids Zoo Multivitamin m. Jordbærsmag indeholder bl.a. D3-vitamin, er med til at vedligeholde immunsystemet og som bidrager til normal vækst og udvikling af knogler hos børn. 
 • Kids Zoo Multivit + Mineraler indeholder bl.a. B2, B6, niacin og pantothensyre, som bidrager til et normalt energistofskifte samt til at mindske træthed og udmattelse. 

Multivitaminerne fra Kids Zoo® indeholder en række forskellige næringsstoffer:

 • Vitamin A hjælper bl.a. med vedligeholdelsen af syn, immunforsvar, hud og slimhinder.  
 • Vitamin B1 bidrager bl.a. til omdannelsen af kulhydrater til glukose, som er vigtig for funktionen af hjerne, hjerte og muskler.  
 • Vitamin B2 bidrager til en normal vækst samt normalt hud, negle, hår, læber og tunge, samt et normalt syn.  
 • Vitamin B3 bidrager til omsætningen af proteiner, fedt og kulhydrater til energi i kroppen.  
 • Vitamin B6 bidrager til omdannelse og udnyttelse af protein og fedt, samt dannelse af arvemateriale.  
 • Vitamin B12 bidrager til omsægningen af fedt og aminosyrer til protein, hvilket er vigtigt ved celledeling. Vitamin B12 bidrager også til at vedligeholde nerverne.  
 • Vitamin C beskytter bl.a. kroppen mod sygdomme og vira, da det bidrager til et normalt fungerende immunforsvar.  
 • Vitamin D er bl.a. nødvendig for knogler og tænders omsætning af calcium og fosfat.  
 • Folsyre er bl.a. gavnligt for de røde blodlegemer og for cellernes deling.  
 • Pantothensyre bidrager bl.a. til et normalt fungerende nervesystem og en normal produktion af hormoner. 

Omega 3

Det kan være udfordrende, at få børn til at spise fisk – især hvis de ikke bryder sig om det. Derfor er Kids Zoo® Omega 3 den perfekte løsning. 

Omega 3 tabletterne er nemlig formet som små fisk i forskellige farver og er blevet smagt til med aromaer fra jordbær, banan, appelsin, fersken og æble.

 • Kids Zoo Omega 3 er et velsmagende kosttilskud, velegnet til børn, som ikke bryder sig om almindelig fiskeolie eller fiskeoliekapsler. 

Fiskeolien i Kids Zoo® Omega-3 er lavet med den patenterede og mikro-indkapslede MEG-3 omega-3, som ikke harskner.

Omega 3 består bl.a. af EPA og DHA, som er de mest essentielle dele ved fiskeolien. EPA og DHA bidrager bl.a. til en normalt fungerende hjerne, et normalt syn, og et velfungerende hjerte. 

Kroppen producerer dog EPA og DHA i så utilstrækkelig en grad, at du er nødt til at få det igennem fisk eller kosttilskud.