Spar
20%

Dafi Filterpatroner Aqua Balance 3-pack

Filterpatron som øger vandets pH-værdi - Aqua Balance pH +

3 stk
239,95 kr Vejl. Pris 299,00 kr
FRI FRAGT | 1-2 dage
På lager

Beskrivelse

Dafi Filterpatroner Aqua Balance 3-pack består af 3 vandrensningsfiltre som øger vandets pH-værdi til omkring 8-10 såvel som renser vandet for klor og organiske forureninger.

Dafi Filterpatroner Aqua Balance øger derudover niveauerne af calcium, natrium, kalium og magnesium.

Fordele ved Dafi Filterpatroner Aqua Balance 3-pack:

  • Øger vandets pH-værdi 
  • Øger niveauet af en række mineraler 
  • Hvert filter kan filtrere 100-150 liter vand 

Anvendelse

Følg vejledningen på emballagen.

Det anbefales at skifte vandfiltreringspatron efter filtrering af 100-150 liter vand, samt at skifte filter min. 1 gang månedligt.

Det anbefales desuden at filtreringspatronen altid er i kontakt med vand og at filtreringssystemet ikke udsættes for direkte sollys.

Derudover anbefales det kun at filtrere koldt vand (max. Temperatur 30 grader C) samt ikke at filtrere vand, der har stået mere end 24 timer.

steve 2021-11-03 09:08:18

I was afraid to order it because of first review. Now i did it, so my information. It's working like it should, water is soft and tasty. If you look on the package than you see, filter needs to be first in the water about 5min, than you connect with your water jug. Than remember that you need to fill it up 2x and pour it away, don't drink it. After that your filter is good to go. And remember the water you put in jug should be from cold tap water.

Henrik 2021-10-31 14:10:46

Det er et super godt produkt ???? , grunden til at Angela har haft problemer med det er at hun ikke har fulgt brugsanvisningen korrekt og kørt vand igennem to gange inden de kan bruges , de sorte aflejringer er aktivt kul , når man kører vandet igennem de to første gange bliver det sort , ligesom det er nævnt . Derudover skal man ikke lade vandet stå længere end 24 timer i kanden og man skal ikke lade kanden stå uden at det er vand som dækker filteret ellers tørrer det ud .

Angela Silverfox 2021-07-17 11:00:43

Dårligste filter. Jeg forstår det ikke. Jeg har altid brugt dafi filtre. Magnesium og normalt og været så glad. Så jeg tænkte jeg ville ofre det ekstra på de grønne her til min søn. Efter en uge var kanden helt mørk og kalket og filteret car helt sort og grumset i bunden. Jeg har 4 dafi kander og de andre med Magnesium og normal ser aldrig sådan ud. Det grønne her havde jeg altså brugt til en af mine 4 dafi kander. Da jeg havde købt en 3 pak tænkte jeg at det var præcis det ene filter der måtte være noget galt med. Jeg tog et nyt i brug men efter bare 3 dage er kanden helt kalket og grumset igen. Kan absolut ikke anbefales og helt sikkert spild af penge.

Hjælp andre til at gøre det rigtige køb

Skriv en anmeldelse af:
Dafi Filterpatroner Aqua Balance 3-pack

Captcha
Captcha