Spar
20%

Equazen Mikstur Citron

Flydende fiskeolie med flerumættede fedtsyrer og frisk citronsmag

200 ml
Vejl. Pris 169 kr 134,95 kr
Stærk pris
Spar 34,05 kr
På lager | Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger
Bemærk: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Beskrivelse

Equazen flydende fiskeolie har et særligt højt indhold af flerumættede fedtsyrer i form af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA.

Olien i Equazen stammer fra en bæredygtig kilde af sardiner og ansjoser, som udmærker sig ved at de indeholder en større koncentration af fedtsyren EPA, såvel som en lavere mængde af tungmetaller, end større fisk.

Equazen indeholder også kæmpenatlysolie som er en naturlig kilde til Omega-6 fedtsyrer (GLA).

Equazen flydende fiskeolie er det perfekte produkt til personer der ikke ønsker at sluge kapsler, men stadig gerne vil indtage umættede, essentielle fedtsyrer i et kosttilskud. Equazen er fri for gluten.

Daglig dosis:

Voksne og børn fra 3 år:For at opnå det bedste resultat anbefales at starte med 1 teskefuld (5 ml) 3 gang dagligt i 12 uger.Derefter kan dosis reduceret til 1 teskefuld (5 ml) dagligt. Alternativt kan man starte med 5 ml dagligt og øge til 3 gange 5 ml over 2-3 uger for at undgå eventuel løs mave.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Kold olie kan være uklar. Omrystes før anvendelse.

Opbevaring:

Inden åbning skal Equazen flydende opbevares tørt og køligt. Skal opbevares i køleskabet efter åbning. Anvendes senest 3 mdr. efter åbning og inden udløbsdato.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold5-15 ml
Fiskeolie (mg)620-1860
- heraf EPA (mg)186-558
- heraf DHA (mg)58-174
Kæmpenatlysolie (mg)200-600
- heraf GLA (mg)20-60


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en anmeldelse
Equazen Mikstur Citron

Captcha
Captcha