Spar
27%

Eye Q Mikstur Citron

Omega 3-6 Fiskeolie med smag af citron

Vejl. Pris 169,00 kr 121,95 kr

200 ml
På lager
FRI FRAGT
1-2 hverdage
Bemærk: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Beskrivelse

Eye Q flydende fiskeolie har et særligt højt indhold af flerumættede fedtsyrer i form af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA.

Olien i Eye Q stammer fra en bæredygtig kilde af sardiner og ansjoser, som udmærker sig ved at de indeholder en større koncentration af fedtsyren EPA, såvel som en lavere mængde af tungmetaller, end større fisk.

Eye Q indeholder også kæmpenatlysolie som er en naturlig kilde til Omega-6 fedtsyrer (GLA).

Eye Q flydende fiskeolie er det perfekte produkt til personer der ikke ønsker at sluge kapsler, men stadig gerne vil indtage umættede, essentielle fedtsyrer i et kosttilskud. Eye Q er fri for gluten.

Daglig dosis:

For at opnå det bedste resultat anbefales at starte med 1 teskefuld (5 ml) 3 gang dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceret til 1 teskefuld ( 5 ml) dagligt. Alternativt kan man starte med 5 ml dagligt og øge til 3 x 5 ml over 2-3 uger for at undgå eventuel løs mave.

Opbevaring:

Inden åbning skal flydende eye q opbevares tørt og køligt. Skal opbevares i køleskabet efter åbning. Kold olie kan være uklar. Omrystes før anvendelse, Anvendes senest 3 mdr. efter åbning og inden udløbsdato.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold5-15 ml
Fiskeolie (mg)800-2400
- heraf EPA (mg)186-558
- heraf DHA (mg)58-174
Kæmpenatlysolie (mg)200-600
- heraf GLA (mg)20-60


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
emearket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret