Dafi kande og filter

Dafi

Dafi har et stort udvalg af vandfilterkander og sportsflasker i mange forskellige størrelser og farver, der hjælper med at rense dit vand ved hjælp af filter. Dafi's vandfiltre reducerer blandt andet kalk, kobber, bly samt rester af pesticider i drikkevandet.
 

 

Hvad er Dafi?

Dafi er producent af effektive filtreringskander, flasker og andre opbevaringsprodukter. Materialerne der anvendes i produktionen, udsøges og importeres fra Tyskland. Gennem mere end 30 år har Dafi udviklet en lang række produkter af utrolig høj kvalitet. Dafi kanden har efterhånden været på markedet en del år, og det er ikke uden grund at den er blevet så populær. Du kan læse mere om kanden og de andre produkter fra Dafi herunder.

 

Dafi filter

Når det er tid til at skifte filteret i din kande eller vandflaske, kan du vælge mellem flere forskellige typer filtre. På Mecindo.dk finder du:

Standard filter: renser vandet for tungmetaller, klor og forskellige organiske stoffer. 

Aqua Balance filter: renser vandet for tungmetaller, klor og organiske stoffer. Derudover øger filteret vandets pH-værdi til omkring 8-10. Almindeligt drikkevand har i Danmark en pH-værdi på ca. 7.

Magnesium filter: renser vandet for tungmetaller, klor og organiske stoffer. Filteret tilfører vandet omkring 20% af den dagligt anbefalede dosis af magnesium, pr. 2 liter renset vand. 

 

Hvordan virker Dafi filteret?

Filteret i kander og flasker fra Dafi indeholder aktivt kul. Det aktive kul fungerer som en svamp der absorberer tungmetaller, klor og organiske stoffer. Derudover fjernes lugt og dårlig smag fra vandet, så du kan nyde blødt, velsmagende vand hver dag. For et dybere indblik i hvordan filteret fungerer, kan du med fordel læse denne artikel: Træt af kalk i dit drikkevand? Sådan kommer du af med det

 

Dafi Produkter

Dafi vandfilterkande

Dafi er især kendt for deres vandfilterkande, der renser vandet fra vandhanen. Ved at vandet løber gennem et filter med aktivt kul, er vandet i kanden rent og friskt. Du kan vælge mellem kander der kan indeholde fra 1,5 liter til 2,0 liter filtreret vand. Derudover kan du vælge en kande i plastik eller glas. Kanden i plastik er fremstillet af polypropylen (PP-plast). 

Filteret kan filtrere og rense 100-150 liter vand, men bør skiftes én gang i måneden. 

Men hvad er det egentligt at filteret renser vandet for? Et Dafi filter reducerer indholdet af tungmetallerne kobber, zink og bly samt snavs fra vandrørene. Desuden reduceres indholdet af klor – hvilket ikke tilsættes mange stedet i vandet i Danmark.

Du kan købe Dafi vandfilterkander i forskellige størrelser, herunder:

Kanderne fås i flere forskellige farver.
 

Dafi filterflaske

Filterflasken fra Dafi er på størrelse med en almindelig drikkedunk. Når flasken fyldes med vand, sættes et lille filter i flasken og låget skrues til sidst på. Når du drikker af flasken, filtreres vandet, og du kan nyde friskt og renset vand – uanset hvor du befinder dig. Gør noget godt for dig selv og miljøet med en Dafi filterflaske. Et filter kan filtrere hele 150 liter – eller hvad der svarer til 300 stk. halvliters drikkeflasker. Det er både nemmere, billigere og mere miljøvenligt end at købe nye flasker med drikkevand i butikken. 

 

Vedligeholdelse af Dafi

Kanden fra Dafi kan vaskes i hånden, eller vaskes i opvaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at du husker at fjerne filteret inden du vasker kanden. Sørg altid for, at filteret er i kontakt med vand, så snart det er taget i brug første gang. 

Skift filter én gang om måneden – på denne måde bliver du ved med at få rent vand. Filteret opfanger alle små stoffer, og til sidst er der ikke plads til flere hvorefter vandet ikke renses optimalt. 

 

Hvorfor drikke vand?

Drik vand, drik vand, drik vand – du har sikkert hørt det mange gange. Men det er faktisk også noget af det vigtigste du skal huske. Vi mennesker består ca. af 65 vand, og i løbet af blot én dag udskiller kroppen 2,5-3 liter vand. Derfor skal du sørge for at drikke nok vand hver dag. På den måde kommer du også symptomer på dehydrering til livs. Sådanne symptomer er bl.a. hovedpine, svimmelhed og nedsat koncentration. 

Mange tyer til smertestillende lægemidler så snart hovedpinen melder sig – især om morgenen kan det være nemt at tage smertestillende hvis hovedpinen allerede er til stede efter nattesøvnen. Prøv i stedet at drikke et stort glas vand først. I løbet af natten sveder vi, og mange er oppe at tisse flere gange. Det er altså en del vand som kroppen udskiller gennem en nat, og derfor kan hovedpinen skyldes manglen på vand.

På arbejdet glemmer mange at drikke vand i løbet af dagen. Når trætheden så småt melder sin ankomst sidst på dagen, vælger mange at spise lidt sødt fra skuffen for at booste blodsukkeret. Et alternativ kan være at drikke 1-2 glas vand når trangen til sukker opstår. Det er også sidst på dagen at koncentrationen begynder at slippe op. Din hjerne består af omkring 85% vand, og får den ikke tilført vand løbende oplever du koncentrationsbesvær og hovedpine – dette går i sidste ende ud over dit arbejde og dem du omgås. 

Drikker du ikke nok vand kan det også resultere i at du får forstoppelse. Maven og tarmene bruger vand i forbindelse med fordøjelsen, og er der ikke nok at tage af, bliver du forstoppet. 

Der er ofte forskel på hvor meget vi drikker om sommeren og vinteren. Om sommeren sveder vi mere pga. varmen, og derfor husker vi oftere at drikke væske. Om vinteren oplever vi det modsatte. Husk derfor på at drikke løbende gennem dagene i vinterhalvåret – selvom vi ikke sveder, udskiller kroppen stadig sved og væske på andre måder. 

 

Køb Dafi hos Mecindo.dk

Hos Mecindo.dk finder du alle de populære Dafi produkter. Vi har kander i forskellige størrelser, filtre med forskellige virkninger og de praktiske filtervandflasker der kan personliggøres med eget valg af farve. 

Når tiden er inde til at skifte filter, kan du købe ét filter ad gangen, eller pakker med flere filtre. Dermed har du altid et filter ved hånden når det trænger til udskiftning. 

Du kan købe Dafi produkterne online og få dem leveret inden for 2-4 hverdage. Har du spørgsmål til et produkt, eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice