Clearspring Miso White Rice Økologisk Upasteuriseret
Økologisk upasteuriseret hvid miso fra en gammel familieopskrift fra Japan
270 g+Forsendelses- og emballagegebyr
Beskrivelse
Clearsprings økologiske og upasteuriserede hvide miso er lavet ud fra en gammel familieopskrift fra Nagano-området i Japan. den har en skøn balance mellem salt og sødme, og umami der fremhæver smagsnuancer.
Brug den til at lave en autentisk japansk misosuppe, til at fremhæve smagen i gryderetter og saucer eller til dine dressinger. Også velegnet til glasering.
Miso er et levende produkt og den fortsatte fermentering kan få låget til at bule. Produktet er stadigvæk sikkert at indtage. Uskadelige hvide gærbelægninger kan udvikle sig ved kontakt med luft. Dette kan blot skrabes af. Over tid vil misoen få en mørkere farve.
Miso - 3 lækre opskrifter du bør kende
Produktbeskrivelse fra leverandør
Oprindelsesland:
NL-BIO-001 Ikke-EU jordbrug
Opbevaring:
Opbevares mørkt og køligt. Efter åbning i køleskab og bruges inden for 3 måneder.
Energi | 587 kJ / 141 kcal |
Fedt | 5,6 |
-heraf mættede fedtsyrer | 0,7 |
Kulhydrat | 5,3 |
-heraf sukkerarter | 4,1 |
Protein | 12 |
Salt | 13,1 |