B6-vitamin

Effektive kosttilskud.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 7

B6-vitamin

B6-vitamin mangel.

Det er sjældent, at der opstår en mangel på B6-vitamin, men mangel kan naturligvis forekomme, især hvis man mangler B-vitaminer generelt. Risikoen for B6 vitamin mangel øges ved f.eks. kemo- og strålebehandling, hvis man indtager en ensidig og dårlig kost - det ses ofte hos ældre, som ikke spiser varieret og desuden spiser for lidt. B6-vitamin mangel kan også opstå hos folk, som er på gentagne og ensidige slankekure. Østrogenholdige præventionsmidler menes også at sænke kroppens indhold af B6-vitamin ligesom alkoholikere kan have behov for tilskud af B6-vitamin. Desuden kan depression og nedtrykthed opstå ved B6-vitamin mangel.

Hvad er B6-vitamin vigtigt for?

Vitaminet er vigtigt for dannelsen af blod, for ens immunforsvar og som forebyggelse af nogle kredsløbssygsomme (f.eks. dannelse af blodpropper). B6 er et vigtigt vitamin for en sund graviditet, for at forebygge PMS, for kvinder med menstruation og er desuden et gavnligt vitamin i overgangsalderen. Prøv Natures Aid B6 Vitamin, som er både immunstyrkende og celleopbyggende.

Tag vitaminer med omtanke.

Har du mistanke om, at du, eller nogen i din familie, har B6-vitamin mangel så tag et tilskud af vitamin B6, og hvis symptomerne fortsætter så husk at søge læge og få en snak med ham om, hvad årsagerne kan være.