Øjendråber

Mod tørre og irriterede øjne.

Når du bruger kontaktlinser, kan du opleve, at du får tørre og irriterede øjne, og så er du nødt til at brugeøjendråber, for at få tilført noget fugtighed til øjnene.
Du kan også opleve, at du får tørre øjne, selvom du ikke bruger kontaktlinser - hvis du evt. sidder længe foran computeren (og glemmer at blinke) eller sidder i et lokale med tør luft etc.
I så tilfælde kan du have brug for nogle øjendråber til tørre øjne, der kan lindre den kløe og svie, der ofte opstår samtidig med tørre øjne. Prøv f.eks. Blink® Intensive Tears PLUS, som er en øjengel, der lindrer tørre øjne.
Husk, når du bruger øjendråber:

  • Vask hænder, før du drypper dine øjne
  • Spidsen af dråbeflasken må ikke komme i direkte kontakt med øjet
  • Berør ikke spidsen af dråbeflasken, da det kan forurene resten af dråberne i flasken
Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Har du tørre og/eller irriterede øjne, så har du højst sandsynligt brug for øjendråber til at lindre ubehaget.

Øjendråber tilfører fugt til øjet og lindrer de symptomer, du har.

 Du kan både få øjendråber mod tørre øjne samt opfriskende og beskyttende øjendråber, øjendråber i engangpakninger etc.

Mange får problemer med tørre øjne, når de bruger kontaktlinser, og det kan derfor være en god idé at have øjendråber på lager, hvis problemet opstår.


Øjendråber mod tørre øjne

Har du tørre øjne, så føles det, som om dine øjne er trætte, at de mangler væske, og dine øjne kan også brænde og svie, når de er tørre.

Tørre øjne kan opstå, når du sidder meget foran en computerskærm, og hvis du bruger kontaktlinser. Tørre øjne pga. kontaktlinser kan afhjælpes ved at skifte kontaktlinserne ud med briller i løbet af dagen. 


Irriterede øjne og øjenallergi

Hvis dine øjne klør og svier, eller hvis du føler, at du har 'grus' i øjnene, så har du nok irriterede øjne. Har du øjenallergi, så bliver dine øjne som regel røde og løber i vand.

 Både ved irriterede øjne og ved øjenallergi bør du kontakte din læge og få stillet en diagnose, selvom du kan købe øjendråber i håndkøb, der kan afhjælpe dine problemer.


Engangs øjendråber er smarte at have ved hånden

Nogle mennesker lider af tørre øjne ved lange flyveture, og er du en af dem, kan det være en god idé at købe Hyabak Unidose, som er portionspakkede øjendråber i en størrelse, som du må have med ombord på flyet.

Holdbarheden er også længere, når du køber portions øjendråber, da de uåbnede øjendråber har en længere holdbarhed end åbnede flasker med øjendråber.

Du finder et stort udvalg af øjendråber i håndkøb hos Mecindo, og når du bestiller online, kan du i ro og mag finde det produkt, som du har brug for til netop dine øjne.  

Tørre og irriterede øjne

De fleste, der bruger kontaktlinser, får ingen problemer med øjnene, og nogle oplever tørre og irriterede øjne, hvis de f.eks. sidder i en bil med airconditioning eller på et fly. I de tilfælde, skal man brugeøjendråber. Det kan være smart at medbringe øjendråber til tørre øjne i individuelle hætteglas. Da det er små pakninger, kan de medbringes ombord på fly, så du kan dryppe dine øjne, så snart behovet er der.


Læs mere Skjul