Zenz Organic

Dansk hårpleje fra Zenz er med økologiske ingredienser og styrker dit hår skånsomt. Med mange års erfaring, er produkterne fra Zenz velegnet til alle hårtyper og efterlader håret blødt og glat. Læs mere om Zenz nederst på siden og vælg den shampoo og balsam der passer til dig og dit hår.


Hvad er Zenz?

Zenz er både frisør og et mærke inden for dansk hårpleje. I 1999 åbnede Zenz deres første salon, og siden da er deres egne Zenz Organic hårplejeprodukter kommet til. Zenz har gennem årene vundet flere priser for deres arbejde for både miljø og sundhed. 


Hårpleje med Zenz Organic

Produkterne fra Zenz Organic er både udviklet og produceret i Danmark. Ingredienserne er naturlige hvoraf flere er økologiske. Uanset om ingrediensen er økologisk eller ej, er de altid har højeste kvalitet når de anvendes i et Zenz produkt. En stor del af Zenz produkterne bærer desuden både ”Allergy Certified” og ”Svanemærket”. Langt størstedelen af Zenz Organic produkterne er 100 % veganske, og indeholder derfor ingen former for animalske ingredienser. 


Zenz Organic produkter

Uanset om du er på jagt efter en ny shampoo, balsam, et nyt stylingsprodukt eller en hårolie, finder du det i vores store udvalg af Zenz. Forkæl dig selv og dit hår med de skønne plejeprodukter og giv dit hår fylde, glans og næring. Det er aldrig spændende at have tørt, filtret eller skællene hår. Alt dette kan du behandle og forebygge med et Zenz produkt. 

Læs mere om de forskellige Zenz produkter herunder, og se hvilke tre produkter der er de mest populære på mecindo.dk.


Zenz Shampoo

De skønne shampooer er Svanemærket og flere er endda også Astma/Allergimærket. De er baseret på effektive og naturlige ingredienser, hvoraf mange er økologiske. Du kan vælge mellem tre shampooer: No. 01 Pure, No. 04 Sweet Sense og No. 07 Deep Wood.

 • No. 01 er særligt velegnet til sart hår og sensitiv hovedbund. Den er fri for duft og æteriske olier. Desuden perfekt til børn, gravide og parfumeallergikere. 
 • No. 04 er velegnet til fint og tørt hår da den både tilfører fugt og volumen til håret. Duften er af sød mandarin og indeholder bl.a. økologisk avocadoolie og økologisk aloe vera. 
 • No. 07 er til alle hårtyper. Den både stimulerer, plejer, nærer og genopbygger håret. Med indhold af økologisk avocadoolie og aloe vera stimuleres hårenes hårsække effektivt. Shampooen har duft af træ, patchouli og myrra. Brug også No. 07 hvis du døjer med hårtab, skæl og eksem i hovedbunden. 


Zenz Balsam/conditioner

Vælg en balsam, også kaldet conditioner, hvis du ønsker at tilføre håret vitaminer og masser af ekstra næring. Hver enkelt balsam er sammensat på en sådan måde, at den styrker og blødgør håret mest muligt på en yderst skånsom måde. Ligesom shampooerne findes der også tre balsammer – med hver deres særlige egenskaber. Vælg mellem de tre varianter: No. 02 Pure, No. 5 Sweet Sense og No. 8 Deep Wood.

 • No. 02 indeholder ikke parfume eller æteriske olier. Derfor er den også Allergimærket og velegnet til allergikere og personer med sensitiv hud og hovedbund. Beskytter hvert enkelt hårstrå mod udefrakommende påvirkninger. No. 02 har en pH på 3,5 - 4,5.
 • No. 05 med duft af sød mandarin og velegnet til tørt og fint hår. Balsammen plejer og beskytter hvert enkelt hårstrå. No. 05 har en pH på 3,5 – 4,5.
 • No. 08 har en varm, skøn duft af træ, patchouli og myrra. Den er velegnet til alle hårtyper hvor den effektivt beskytter det enkelte hårstrå. Derudover er den særligt velegnet til hår med krøller, da den kan anvendes som ”leave-in” conditioner. No. 08 har en pH på 3,5 – 4,5.


Zenz Styling

Med et Zenz stylingprodukt kan du sætte dit hår som du vil, men samtidig passe godt på det. Produkterne indeholder nemlig ingen skadelige ingredienser. Vælg dit stylingprodukt alt efter hvilken frisure du ønsker, eller om du ønsker et produkt med eller uden duft. Der er mange produkter at vælge mellem, så læs mere om de enkelte Zenz stylingprodukter herunder: 

 • No. 06 Styling Paste, pure
  Tilfører håret struktur, fugt og volumen. Den er desuden fri for parfume og duft fra æteriske olier. Styling paste No. 06 er prisvindende og baseret på vand og bivoks. 
 • No. 09 Wax, pure
  En mat stylingvoks baseret på vand, bivoks, mandelolie og sheasmør. Voksen har et stærkt hold og både plejer, blødgør og genopbygger håret.
 • No. 12 Styling Gel, sweet orange
  En fantastisk styling gel der giver et let hold. Gelen har en sød og mild duft af orangeblomst og øger bl.a. volumenen i fladt hår. Brug også No. 12 til styling af krøller.
 • No. 14 Salt Water Spray, pure
  Brug en saltvandsspray til at give volumen og struktur til håret. Den er uden parfume og har en pH på 3-4. Giv hår og hovedbund fugt med No. 14. Brug den også til at få et mat og bølget look – uden at hverken hår eller hovedbund føles tør. 
 • No. 15 Salt Water Spray, sweet orange
  Saltvandsspray med samme egenskaber som No. 14. Denne er dog med en sød duft af orangeblomst. Saltet stammer fra Middelhavet.
 • No. 86 Hair Spray Volume, pure
  En hårspray som giver håret et medium hold. Den er uden nogen former for duft og kan føntørreres for at skabe mere fylde. Med No. 86 får håret et helt naturligt og glansfuldt udseende. 
 • No. 88 Hair Spray Finishing, pure
  Afslut frisuren med hårspray No. 88. Den giver et stærkt hold o ger uden parfume. Stylingen holder hele dagen og er nem at rede ud med en børste, eller vaske ud med shampoo. 
 • No. 89 Hair Powder
  Er du ikke til hårspray kan du prøve et hårpudder. Pudderet giver tekstur, fylde og hold til håret helt uden at synlige rester efterlades på håret eller i hovedbunden. Brug også pudderet hvis dit hår ofte føles fedtet, selv efter vask – pudderet absorberer både snavs og fedt fra det enkelte hårstrå. 
 • No. 90 Hair Styling Mousse, pure
  Styling mousse No. 90 har en blødgørende effekt på håret samtidig med at det styler og plejer håret. Giv dit hår et naturligt look, men med masser af fylde. No. 90 er helt fantastisk til krøllet hår.
 • No. 91 Hair Styling Mousse, orange
  Giv håret et stærkt hold uden at det bliver stift, med styling moussen No. 91. Samtidig med at den styler håret, tilføres det også fugt og næring.  


Zenz Hårolie

En hårolie virker både plejende og nærende på håret, og med indholdet af vitaminer og mineraler, får håret ny glans og styrke. Olierne fra Zenz kan desuden anvendes på huden, hvor huden opstrammes og fugtes. Solbeskyttelse er til ophold i solen – undgå solskader på huden. Husk altid at smøre ansigt og krop ind i en effektiv solcreme, -lotion eller -olie. Det får du med solbeskyttelse fra Zenz Organic.

 • No. 94 Sun Oil, SPF 30, pure
  Effektiv og høj solbeskyttelse til både hud og hår. Sololien indeholder hverken parfume eller æteriske olier og er desuden Svanemærket, Allergimærket og 100 % vegansk. Olien absorberes hurtigt af huden og plejer samtidig med at den beskytter. 
 • No. 95 Sun Oil, SPF 30, vanilla pure
  God beskyttelse af hud og hår. Olien har duft af skøn vanilje og kan anvendes til både ansigt, krop og hår. Sololien plejer og nærer huden, samtidig med at den giver optimal beskyttelse mod solskader.
 • No. 97 Oil Treatment, pure
  Parfumefri olie med mange muligheder. Brug den i håret, på kroppen og i ansigtet. Den både plejer og nærer hud og hår. Denne olie er utrolig velegnet til gravide, børn og parfumeallergikere.
 • No. 98 Oil Treatment, healing sense
  En olie med en sød og skøn duft. Med indhold af koldpresset avocadoolie og abrikoskerneolie, efterlades hud og hår i en fantastisk balance – fugtet og styrket. 
 • No. 99 Oil Treatment, deep wood
  Hårolie med varm duft af træ og urter, der styrker og fugter både hud og hår. Olien er især velegnet til stressrelateret hårtab og sensitiv hovedbund. 


Køb Zenz Organic hårplejeprodukter på mecindo.dk

Zenz fremstiller både shampoo, balsam og hårolie. På mecindo.dk forhandler vi et bredt udvalg af Zenz produkter – endda til en rigtigt god pris. Vælg de produkter der passer til dit behov. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul