2 Yogi Tea, Køb økologisk Yogi Te online hos Mecindo.dk

Yogi Tea


Viser 1 til 24

Yogi Tea

Yogi Tea er en engelsk te producent som i over 40 år har været kendt for deres ayurvediske te produkter. Yogi Tea baserer alle deres teer på de 3000 år gamle ayurveda principper omkring balance mellem krop, sind og sjæl.
I 1960erne introducerede den indiske Kundalini Yoga mester Yogi Bhajan den holistiske yogi livstill og hans omfattende viden omkring Ayruveda, indisk naturmedicin, til den vestlige verden.

I hans virke som underviser indenfor yoga serverede han altid en særlig urtete til sine studenter, som de efterfølgende begyndte at kalde ”Yogi Te”.
Siden da har Yogi Tea været kendt for deres lækre te produkter som har det til fælles at de alle indeholder den særlige ayurveda blanding, samt at de altid laves med særligt udvalgte og økologiske råvarer.

Yogi Tea hos Mecindo

Hos Mecindo fører vi et stort udvalg af Yogi te. Prøv f.eks den udrensende detox te eller den klassiske chai te . Ligemeget hvilken Yogi Te du vælger, kan du værer sikker på at du køber te af høj kvalitet til lave Mecindo priser med billig og hurtig fragt.