XLS Medical

Klinisk dokumenteret XLS Medical kan hjælpe dig med at tabe op til 3x mere vægt end diæt og motion alene.

Det har også vist sig at hjælpe med at reducere kolesterol. I modsætning til andre slankende hjælpemidler, så er XLS skånsom mod dit fordøjelsessystem, og du burde derfor ikke opleve nogen uønskede bivirkninger.

XLS begynder at virke efter kun 3 dage, og du vil begynde at lægge mærke til en målbar forskel på blot 4 uger, når det bruges sammen med en sund kost og motion.


XLS fedtbindemiddel virker ved at bindende fedt.

Med XLS,  så bliver det fedt du spiser ikke i stand til at blive lagret i kroppen og bliver derfor udskilt i stedet for.  De hjælper også du føler mæt længere. 

Tabletterne er tilsat vitaminer A, D og E som sikre , at du ikke mister nogen af vigtige fedtopløselige vitaminer som sætter dig i stand  til udrydde fedt fra din krop i stedet for at lagre det.

Hvad er forskellen mellem XLS- Medical og andre midler til vægttab?

Med så mange midler til vægttab til rådighed, fra naturlægemidler støtte til recept lægemidler, hvad adskiller XLS fra de andre?

  1. Dens vægttab evne er klinisk bevist i flere undersøgelser, hvilket er unikt da de fleste andre slankende hjælpemidler blot hævder de virker uden nogen undersøgelser til at dokumenter det.
  2. XLS har en bemærkelsesværdig sikkerhedsprofil som gør den ikke påvirker den måde kroppen fungerer på. Det absorberes ikke gennem tarmen, men har vist sig at indkapsle fedtstoffet i maven som er en klar forskel, og som gøre XLS virker i modsætning til de fleste andre slankende hjælpemidler til rådighed.

Siden introduktionen til slankeverdenen i 2013, er udvalget af XLS produkter kun vokset. Du kan selv bestemme, hvor længe du ønsker at tage XLS for sammen med din slankekur  - uanset om det er 3 måneder, 1 måned eller kun 5 dage for at se om det virker for dig. Så er en XLS slankende løsning til dig!

Læs mere Skjul