2 Wind-Eze kapsler og tabletter mod oppustethed køb her!

Wind-Eze

Wind-Eze er tabletter og kapsler mod oppustethed og luft i maven. Wind-Eze virker ved at opløse de små luftbobler der kan ophobe sig i tarmene og give smerter og ubehag.

Den aktive ingrediens i Wind-Eze-produkterne er simeticon, der er et antiskummende middel. Den antiskummende virkning rettes i tarmsystemet mod de mange små luftbobler der opstår som følge af, at man bl.a. sluger en smule luft hver gang man synker, spiser og drikker. Ophobningen af luftbobler gør det svært at skille sig af med luften, så den bliver siddende i tarmene, hvilket kan medføre ubehag, smerter og gener.

Når Wind-Eze har opløst de mange små luftbobler vil luften i stedet sidde i én, samlet luftlomme, der er meget nemmere at komme af med. Produkterne får således ikke luften til at forsvinde, men gør processen med at skille sig af med den, meget nemmere og mere smertefri. Wind-Eze virker lokalt hvor problemet forekommer og stofferne i produkterne optages ikke i blodbanen, så både tabletter og kapsler er meget skånsomme.