Wellexir

Wellexir er kosttilskud i form af brusetabletter. De opløses hurtig og giver dig både vand, vitaminer og mineraler. Vælg det Wellexir kosttilskud der passer til lige netop dit behov, og oplev hvordan kroppen får de bedste betingelser for at fungere og vedligeholde sig selv. Læs mere om Wellexir og køb online i dag. 


Hvad er Wellexir?

Wellexir er en dansk producent af kosttilskud i form af brusetabletter, og har været på markedet siden 2018. I dag har Wellexir udviklet fire forskellige kosttilskud, der hver især bidrager til forskellige behov. Kosttilskuddene kommer i små og let håndterlige rør, der kan tages med overalt. Hav dit Wellexir kosttilskud med overalt – på ferie, i skole, på arbejde og til træning. 


Beauty, Fit, Power og Perform

Fire kosttilskud – ét til hvert behov. Wellexir opløses i 500 ml. vand og sørger for, at du både indtager vand samt får gavn af de essentielle vitaminer og mineraler hver dag. Uanset hvilket Wellexir kosttilskud du vælger, er der ikke tilsat sukker eller aspartam og så er de desuden veganske.


Beauty Bubbles

Beauty Bubbles fra Wellexir bidrager til hår, hud og negle. Med indhold af Q10, C-vitamin, E-vitamin og Biotin giver kosttilskuddet dig alt det kroppen har behov for, for at din naturlige skønhed øges bedst og mest muligt. 

 • Q10 bidrager til cellernes energiproduktion, der har betydning for at celler dannes korrekt.
 • C-vitamin bidrager bl.a. til en normal dannelse af collagen. Collagen har betydning for blodkar, knogler, brusk, tandkød, hår og hud. 
 • E-vitamin beskytter cellerne mod oxidativt stress, altså bakterier, stress og forurening.
 • Biotin bidrager til at vedligeholde et normalt hår, normale slimhinder og en normal hud. 


Fit Bubbles

Fit Bubbles fra Wellexir er perfekt til dig der træner og er aktiv. Med indhold af D-vitamin, grøn te og chrom, er Fit Bubbles med til at holde dit blodsukker stabilt samt øge din muskelfunktioner. 

 • D-vitamin bidrager bl.a. til en normal optagelse/udnyttelse af calcium at vedligeholde normale knogler og en normal muskelfunktion. 
 • Chrom bidrager til en normal omsætning af makronæringsstoffer og til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau. 


Power Bubbles

Power Bubbles fra Wellexir kickstarter din aktive livsstil. Med indhold af koffein, B-vitamin, Calcium og magnesium øges din muskelfunktion og koncentration. 

 • B-vitamin (B5) bidrager til et normalt energistofskifte og en normal syntese og omsætning af steoridhormoner, D-vitamin og visse neurotransmittere. 
 • Calcium (kalk) bidrager bl.a. til en normal muskelfunktion og normale knogler.
 • Magnesium bidrager bl.a. til at mindske træthed og udmattelse, en normal muskelfunktion samt en normal proteinsyntese. 
 • Koffein virker mentalt opkvikkende. 


Perform Bubbles

Perform Bubbles fra Wellexir er til dig der vil yde det bedste. Med indhold af B-vitamin, C-vitamin, magnesium og zink reducerer Perform Bubbles træthed, og holder dig frisk og klar til dagen. 

 • C-vitamin bidrager bl.a. til at vedligeholde et normalt energistofskifte, en normal psykologisk funktion og til at mindske træthed og udmattelse.
 • Magnesium bidrager bl.a. til at mindske træthed og udmattelse, nervesystemets normale funktion, en normal muskelfunktion og en normal psykologisk funktion.
 • Zink bidrager bl.a. til en normal omsætning af kulhydrater, en normal omsætning af makronæringsstoffer og at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet. 


Køb Wellexir på mecindo.dk

Vælg én af de fire Wellexir eller alle på én gang, og få dækket dit daglige vitamin og mineral behov. Med smag af frugt og uden tilsat sukker, er brusetabletterne en perfekt måde at starte dagen på – du får desuden drukket en masse vand som kroppen også har behov for. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

Læs mere Skjul