Weleda

Weleda

Weleda blev grundlagt i 1921 som et lille apotekerlaboratorium med egen lægeurtehave.


viser 1 til 48 af 119 (3 sider )

Om Weleda’s produkter

Siden Weleda blev grundlagt, har de udviklet produkter som skal støtte personer i deres personlige udvikling ved at vedligeholde, promovere og bevare deres sundhed, velvære og en balanceret livsstil.

Bæredygtighed

Både tradition men ikke mindst også innovation er vigtige for Weleda. Disse er basisen for et længerevarende engagement overfor de tre grundpiller for bæredygtighed; miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed.

Med en forventet forøgelse af verdenspopulation over de næste 30 år, kan det også forventes at efterspørgslen for nogle af de aftagende naturlige ressourcer vil øges.

Ifølge de antroposofiske ideer Rudolf Steiner, grundlæggeren af Weleda, må vi gøre vores bedste for at støtte en passende liv for alle i dag, uden at gå på kompromis med fremtidige generationers behov.

På Weleda stræber de efter at opnå dette ved at beskytte og respektere vores alles miljø og biodiversitet, ved at behandle og aflønne medarbejdere, partnere og samfund retfærdigt, og ved at opbygge en etisk økonomi, der skaber, snarere end mindsker værdi. 

Den viden, Weleda har fået fra at køre en fuldt bæredygtig forretning i over 90 år gør deres mærke og deres produkter, unikke.

Weleda’s arv

På trods af mere end 90 år i branchen, er visionen stadig moderne og aktuel. Weleda blev grundlagt af blandt andet den kendte filosof og naturvidenskabsmand Rudolf Steiner hvis’ philosofiske ideologi virksomheden stadig bruger.

Antroposofi er et åndeligs verdenssyn med europæiske rødder, som nu er etableret over hele verden. Antroposofi blev navngivet og formuleret af Weleda’s grundlægger Rudolf Steiner, som oversatte navnet til at betyden ”Mandens visdom”. Her henviste han til en undersøgelse af det åndelige rige gennem en videnskabelig og ikke mindst åndelig oplevelse, netop dette viede han alt sit arbejde til.


Læs mere Skjul