Weleda Sensitive Facial Oil

Intensiv pleje til tør, følsom hud eller som delikat øjenmakeupfjerner

50 ml
206,95 kr
På lager | Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger

Beskrivelse

Weleda Almond Soothing Facial Olie genopbygger hudens balance og fugtgiver for at berolige irriteret hud.

Weleda Almond Soothing Facial Olie indeholder økologisk  slåen ekstrakt, som har hudtonende egenskaber og C vitamin, som styrker og støtter huden.

Økologisk sød mandelolie og blomme kerne olie nærer og fugtgiver med beroligende ingredienser som genopretter hudens naturlige beskyttende funktioner.

Du kan med fordel anvende Weleda Almond Soothing Facial Olie om aftenen eller når det er nødvendigt at fugtgive og blødgøre sensitiv hud. Din hud vil efterlades blød, mættet og rolig.

  • Hyperallegen, parfumefri & 100% naturlig
  • Hurtigt-absorberende, dybt fugtgivende og beroliger huden
  • Kan også anvendes som en mild makeup fjerner

Anvendelse

Hæld et par dråber olie i din hule hånd og anvend til at rengøre, let fugtig hud. For en genoprettende intensiv behandling af tør hud, masseres en lille mængde ind i huden med fingerspidserne om aftenen. For at fjerne øjenmakeup, anvende et par dråber på en fugtig vatrondel og tøres forsigtigt over området omkring øjnene.

Ingredienser

Prunus Amygdalus Dulcis (Sød Mandel) Olie, Prunus domestica (Plum) Seed Oil, Prunus Spinosa (Blackthorn) Flower Extract.

Brugsanvisning

Brug den dagligt eller til beskyttelse i koldt vejr. Opvarm nogle få dråber i dine håndflader, og massér dem blidt ind i huden, der stadig er fugtig efter rensning. Som øjenmakeupfjerner, brug nogle få dråber på en fugtig vatrondel.

Susan 2020-03-19 17:20:13

Jeg er super glad for at bruge denne olie, som trods det at den er til facial pleje, så bruger jeg den også til albuer og knæ. I ansigtet bruger jeg den af og til under min dagcreme, hvis jeg synes at mit ansigt føles tørt! Desuden er den drøj i brug!
Kan varmt anbefale den!

Skriv en anmeldelse
Weleda Sensitive Facial Oil

Captcha
Captcha