Weight gainer

Kalorierige blandinger af kulhydrat og protein.

Mecindo forhandler forskellige varianter af weight gainer fra førende producenter som Weider. Weider har mange års ekspertise i sportsernæring og fremstiller kun weight gainer af høj kvalitet.
Mange hard gainere kæmper med, hvordan man tager på i muskelmasse, når man træner. Weight gainer kan være en løsning, der, modsat whey (valle) proteinpulver, bidrager med ekstra kulhydrat og dermed kalorier i kosten, hvis man har svært ved at få kalorier nok.


Viser 1 til 3

Weight gainer

Hvad anvendes weight gainer til?

Weight gainer kan anvendes som mellemmåltid. F.eks. hvis du er på farten og ikke har mulighed for at spise noget. Eller hvis du har svært ved at tage på, så gør weight gainer det nemmere at få den nødvendige mængde kalorier. Weight gainer anbefales primært til personer, der dyrker meget hård styrketræning eller har meget svært ved at tage på.

De bedste weight gainere dækker kroppens behov efter hård træning

Efter hård træning er glukogendepoterne tømte, og kroppen har brug for kulhydrat og protein til at genopfylde depoterne samt opbygge muskelmasse. Dette behov kan dækkes ved indtagelse af weight gainer umiddelbart efter hård træning. De bedste weight gainere indeholder en blanding af hurtig og langsomt optagelige kulydrater og proteiner. Det giver kroppen den næring, den har brug for til proteinsyntese/opbygning af muskelmasse lige efter træning og i timerne efter. Det finder du bl.a. i Weider Mega Mass 4000 og i de øvrige weight gainer, som forhandles hos Mecindo.