2 Weider Nutrition | Kosttilskud & Sportsernæring | Mecindo.dk

Weider Nutrition


Viser 1 til 24

Weider Nutrition

Weider Nutrition har over 70 års erfaring med kosttilskud og sportsernæring. Her findes effektive aminosyrer, protein shakes, carb blockers og meget andet. Prøv f.eks Weider BCAA Aminosyrer som indeholder en sammensætning af alle de vigtigste aminosyrer som kroppen har brug for ved hård styrketræning.

Hvilke produkter har Weider?

Alle Weider’s produkter lever op til de samme standarder.

  • Kvalitet: møder alle fremstillings- og ernæringsmæssige standarder 
  • Videnskab: leverer effektive fordele til forbrugerens ønsker 
  • Viden: et verdensomspændende netværk inddrager alle aspekter af sundhed og velvære 
  • Tillid: produkter, du kan stole på, vil hjælpe dig med at nå dine mål 

Forskning og udvikling er Weider’s passion

I løbet af de sidste 70 år, har WEIDER fortsat med at arbejde på at analysere bodybuilderes ernæringsmæssige behov for at udvikle produkter, der opfylder deres særlige behov.

Resultatet er en række produkter, der dækker næsten alle områder. WEIDER har det rigtige produkt til enhver trænings fase og løbende finjusteres og udvikles innovative formler, så den kan fortsætte med at være det første valg for ambitiøse sportsfolk i fremtiden.

70 års fremragende ekspertise

Weider Nutrition har eksisteret i 70 år og blev grundlagt af Joe Weider. Siden da, har brandet uddannet folk over hele verden i alle aspekter af bodybuilding, fitness, sundhed og wellness.

I dag er Weider brandet blevet til synonym for sundhed og fitness af den simple årsag at de i mere end et halvt århundrede har bragt kvalitet og effektivitet ind i deres produkter.

Deres filosofi er simpel: lev bedre for dig selv, og for din familie.

Weider

Joe Weider og hans familie grundlagde i 1936 Weider nutrition. Joe var en canadisk bobybuilder og entreprenør som udover Weider Nutrition også grundlagde – sammen med hans bror, IFBB(International Federation of BodyBuilders). Han opstartede også konkurrencerne ”Mr. Olympia”, ”Ms. Olympia” og ”Masters Olympia”. Han var forlægger for en lang række body building magasiner, herunder ”Muscel & Fitness”, ”Flex”, ”Men’s Fitness” & ”Shape”.

Kort sagt, Joe var en dreven mand, der var god til hans arbejde, hvorfor Weider Nutrition den dag i dag, stadig er et af de mest attraktive sporternærings brands, disse dage.