Spar
8 kr
Godkendt af Lægemiddelstyrelsen

Voltaren Gel

Mod smerter og gigt

Vejl. Pris 90,00 kr 81,95 kr
11.6 mg/g
50 Gram
På lager
Fragt 29kr
2-4 hverdage
Bemærk: Håndkøbsmedicin er undtaget fortrydelsesretten.

Beskrivelse

Voltaren Gel giver dig en langtidsholdbar og hurtigvirkende smertelindring egnet til, at blive brugt på en række forskellige skader såsom inflammation, betændelse i sener, ledbånd, muskler og led (f.eks på grund af forstuvninger, forstrækninger og blå mærker) og lokaliserede former for blødt væv gigt.

Voltaren Gel indeholder den aktive ingrediens kaldet Diclofenac som er et anti-inflammatorisk lægemiddel, der er yderst effektiv til at reducere inflammation og smerte. Voltaren Gel bruges til at lindre lokal smerte ved blot at gnide gelen på huden, hvor dets helbredende egenskaber optages i det underliggende væv og lindre smerter og betændelse.

Denne gel er hurtig og nem at bruge gelen skal blot anvendes på det udsatte område når der er behov for en øjeblikkelig kølende fornemmelse. Gelen plejer at efterlade en fedtet eller klæbrig hud. 

Instruktion

Sådan bruges Voltaren Gel:

Afhængig af størrelsen af ​​det angrebne sted der skal behandles 2-4g (en cirkulært formet masse ca 2-2,5 cm i diameter) skal anvendes 3-4 gange om dagen. Gnid blidt på huden. 

Aktive ingrediens

Voltaren Gel indeholder:

Diclofenac diethylammonium

Maibritt 2017-06-02 08:13:51

Et fantastisk smertestillende produkt til lokal behandling udvortes. Det bliver brugt til både ømme håndled, skuldersmerter og der er smerter eller let inflammation.

Grethe 2017-02-06 09:06:29

virker smertestillende med det samme og jeg får ingen bivirkninger

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Brand Voltaren
Klassifikation (HF)
Produktnummer 15682
Mængde 11.6 mg/g 50 Gram
Ingredienser

Ofte købt sammen med

De mest populære produkter lige nu