Voltarol Gel

Mod smerter og gigt

Voltarol Gel

Mod smerter og gigt

49,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

30 Gram
( 11.6mg/g )

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

49,95 kr

Beskrivelse

Voltarol Gel giver dig en langtidsholdbar og hurtigvirkende smertelindring egnet til, at blive brugt på en række forskellige skader såsom inflammation, betændelse i sener, ledbånd, muskler og led (f.eks på grund af forstuvninger, forstrækninger og blå mærker) og lokaliserede former for blødt væv gigt.

Voltarol Gel indeholder den aktive ingrediens kaldet Diclofenac som er et anti-inflammatorisk lægemiddel, der er yderst effektiv til at reducere inflammation og smerte. Voltarol Gel bruges til at lindre lokal smerte ved blot at gnide gelen på huden, hvor dets helbredende egenskaber optages i det underliggende væv og lindre smerter og betændelse.

Denne gel er hurtig og nem at bruge gelen skal blot anvendes på det udsatte område når der er behov for en øjeblikkelig kølende fornemmelse. Gelen plejer at efterlade en fedtet eller klæbrig hud. 

Instruktion

Sådan bruges Voltarol Gel:

Afhængig af størrelsen af ​​det angrebne sted der skal behandles 2-4g (en cirkulært formet masse ca 2-2,5 cm i diameter) skal anvendes 3-4 gange om dagen. Gnid blidt på huden. 

Aktive ingrediens

Voltarol Gel indeholder:

Diclofenac diethylammonium

Produktinformation

Mængde 30 Gram ( 11.6mg/g )
Producent Voltaren / Voltarol
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 15669
Pakning Engelsk eller flersproget
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på