Voltarol 12 Timers Gel

Mod smerter og gigt.

Voltarol 12 Timers Gel

Mod smerter og gigt.

89,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

50 Gram
( 23.2mg/g )

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

89,95 kr

Beskrivelse

Voltarol 12 Timers Gel giver dig en langtidsholdbar og hurtigvirkende smertelindring egnet til, at blive brugt på en række forskellige skader såsom inflammation, betændelse i sener, ledbånd, muskler og led (f.eks på grund af forstuvninger, forstrækninger og blå mærker) og lokaliserede former for blødt væv gigt. 

Voltarol 12 Timers Gel aktive ingrediens køler det berørte område, og virker i op til 12 timer og uden huden bliver fedtet eller farves.

Voltarol 12 Timers Gel indeholder den aktive ingrediens kaldet Diclofenac som er et anti-inflammatorisk lægemiddel, der er yderst effektiv til at reducere inflammation og smerte.

Denne gel kan bruges til at lindre lokal smerte ved blot at gnide gelen på huden, hvor dets helbredende egenskaber optages i det underliggende væv og lindre smerter og betændelse.

Anvend blot gelen på det det udsatte område når der er behov for en øjeblikkelig kølende fornemmelse. Gelen fedter og farver ikke huden.

Voltarol 12 Timers Gel er det perfekte produkt, hvis du har behov for lindring fra koncentreret og vedholdende smerter,

Instruktion

Sådan bruges Voltarol 12 Timers Gel:

Afhængig af størrelsen af ​​det angrebne sted der skal behandles 2-4g (en cirkulært formet masse ca 2-2,5 cm i diameter) skal anvendes 3-4 gange om dagen. Gnid blidt på huden. 

Aktive ingrediens

Diclofenac diethylammonium 2,32 % w / w

Produktinformation

Mængde 50 Gram ( 23.2mg/g )
Producent Voltaren / Voltarol
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 15727
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5051562030603
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på