Vivag intimplejeprodukter

Vivag er en serie af intimplejeprodukter med en lav pH-værdig, som er med til at bevare balancen i underlivet.
Vivag kan dermed afhjælpe gener som tørhed, ubehagelig lugt, kløe og irritation. 

Vivag er også velegnet hvis du blot ønsker at føle dig ren og forebygge underlivsproblemer. 


Hvem er Vivag?

Vivag er en serie af intimplejeprodukter med en lav pH-værdig, som er med til at bevare balancen i underlivet. Vivag kan dermed afhjælpe gener som tørhed, ubehagelig lugt, kløe og irritation. 

Vivag er også velegnet hvis du ønsker at føle dig ren og forebygge underlivsproblemer.

Intimplejeprodukter fra Vivag

 • Vivag Intimsæbe er specielt tilpasset pleje til underlivet, som er med til at beskytte mod bl.a. irritation og udtørring af huden.  
 • Vivag Intimservietter rengør huden i underlivet hurtigt og enkelt, og er desuden velegnede at have med sig i tilfælde af, at man har brug for at rengøre sig, men ikke har adgang til badefaciliteter.  

Vivag intimsæbe og Vivag intimservietter er produkter til intimvask med en lav pH og mælkesyre, som hjælper med at bevare et gunstigt miljø i underlivet og dermed holde uønskede bakterier og svampeinfektioner væk.

 • Vivag Intim Barrierecreme er en beskyttende og plejende intimcreme som blødgør huden og modvirker udtørring ved at tilføre og holde på fugten.  
 • Vivag Intimgel er en effektiv løsning mod vaginal tørhed, irriteret hud, revner, kløe, efter barbering, mm. Intimgelen tilfører huden fugtighed og kan desuden anvendes som glidecreme.  

Vivag intim barrierecreme og Vivag intimgel er velegnet at bruge i forbindelse med vaginal tørhed, som ofte opleves under og efter overgangsalder eller graviditet. Plagen kan føre til kløe og ubehag i underlivet samt smerter ved samleje.

 • Vivag Vaginalkapsler kan anvendes i forbindelse med forebyggelse og behandling af underlivsgener, såsom kløe, svie og irritation, samt unormal udflåd, som kan opstå ved en ubalance i vaginaens bakterieflora.  

Bakteriel ubalance opstår ofte ved en øget pH-værdi i underlivet, da balancen mellem de gavnlige og de uønskede bakterier, bliver forstyrret. Vivag Vaginalkapsler tilfører levende mælkesyrebakterier, som sænker pH-værdien og begrænser vækstmulighederne for uønskede bakterier. 

En god intimhygiejne

I underlivet findes en række bakterier, som skal holde vaginaen ren og normal – med den rette balance og et gunstigt miljø for de normale bakterier og en hæmmende miljø for de uønskede bakterier. 

Det normale miljø i skeden er surt, hvilket betyder, at det har en lav pH-værdi. Her kommer bakterien Lactobacillus ind i billedet, da den danner mælkesyre som medvirker til, at vaginaen får den rette surhedsgrad og dermed den rette balance. 

Lactobacillus er dog følsomme for fremmede stoffer, som sæber. Derfor er det vigtigt at du ikke anvender almindelig sæbe til at rengøre dine intimområder. 

Derudover kan du følge følgende råd, hvis du oplever gener fra underlivet: 

 • Vask dine intime dele dagligt i varmt vand og evt. en mild intimsæbe.   
 • Sørg for at tørre dig grundigt efter bad, brusebad eller svømning.   
 • Brug bomundsundertøj og undgå g-strenge.   
 • Undgå at kløe, selvom det klør.   
 • Tør dig altid forfra og bagud.   
 • Skift trusseindlæg, bind og tamponer – gerne hver 3.-4. time, samt lige før du går i seng, og så snart du står op. 
 • Lad det intime område få luft: undgå at bruge trusseindlæg, medmindre det er nødvendigt. 

En god vaginal hygiejne kan mindske risikoen for infektioner, få helbredelse til at gå hurtigere, og forebygge ubehagelige symptomer som irritation og udflåd.  

Læs mere Skjul