Vitaminer til hår, hud og negle

viser 1 til 48 af 70 (2 sider )

Styrk dit hår, hud og negle med vitaminer og mineraler

Både dit hår, din hud og dine negle har dagligt brug for vitaminer og mineraler for at holde sig sundt og flot. Det viser sig hurtigt hvis du mangler enten vitaminer eller mineraler, da håret bliver glansløst og tørt, huden grå, uren og kedelig samt neglene flækker og bliver tynde.

Heldigvis findes der en lang række vitaminer og mineraler der bidrager til et normalt hår, en normal hud og normale negle. Nogle af vitaminerne og mineralerne er sammensat i kosttilskud som du finder her på siden.

Læs mere om hvilke vitaminer, mineraler og plejeprodukter du kan bruge, når du gerne vil pleje hår, hud og negle.


Hvilke vitaminer styrker hud, hår og negle?

  • A-vitamin bidrager til at vedligeholde en normal hud
  • Niacin bidrager til at vedligeholde en normal hud
  • Riboflavin (B2-vitamin) bidrager til at vedligeholde en normal hud
  • Biotin bidrager til at vedligeholde et normalt hår og en normal hud

Hvilke mineraler styrker hud, hår og negle?

  • Jod bidrager til at vedligeholde en normal hud
  • Kobber bidrager til en normal pigmentering af håret og en normal pigmentering af huden
  • Selen bidrager til at vedligeholde et normalt hår og normale negle 
  • Zink bidrager til en normal omsætning af A-vitamin, et normalt hår, normale negle og en normal hud

Kosttilskud til hår, hud og negle

På mecindo.dk finder du et stort udvalg af effektive kosttilskud der styrker dit hår, din hud eller dine negle. Nogle kosttilskud styrker endda alle tre dele på én gang.

 

Til et stærkt og glansfuldt hår kan du bl.a. vælge:

Priorin, som er et kosttilskud der tilfører håret næring. Priorin indeholder bl.a. Biotin og aminosyren L-cystein. Køb Priorin hvid du ønsker et kosttilskud til håret der virker – Priorins effekt er nemlig videnskabeligt testet.

New Nordic Hair Volume, som med indholdet af æble-, hirse- og padderokkeekstrakt samt biotin, zink og kobber bidrager til et fyldigt hår.

Arcon Tisane Plus, der med indhold af riboflavin, biotin, zink, kobber, jod og andre essentielle vitaminer og mineraler, bidrager til en øget hårvækst, mindsket hårtab og kraftigere hår.

 

Til en fugtig, blød og sund hud kan du bl.a. bruge:

New Nordic Skin Care Collagen Filler, der indeholder collagen der findes naturligt i huden. Bidrager til at mindske synligheden af fine linjer og rynker.

Imedeen Time Perfection med indhold af det særlige Marine Complex – rigt på proteiner og polysakkarider. Mindsker synligheden af fine linjer og rynker og forbedrer hudens kvalitet og fugtbalance.

Berthelsen Silky Beauty, bidrager til hudplejen indefra og optimerer dermed hudens fugtbalance. Indeholder bl.a. grøn te, rosmarin og vindruekerneekstrakt.

 

Til sunde og stærke negle kan du vælge:

Original Silicea, der med biotin og zink bidrager til både hår, hud og negle. Desuden indeholder Silicea mineralet kisel.

Imedeen Hair & Nail der med indholdet af silica, biotin, zink og B-vitamin bidrager til et sundt hår, og stærke negle.

New Nordic Nail Strong er specielt udviklet til at styrke neglene. Få stærke, flotte og glatte negle.


Plejeprodukter til hår

Samtidig med at du kan gøre brug af kosttilskud til et sundere og stærkere hår indefra, kan du med fordel vælge at anvende hårplejeprodukter. Hårpleje består ikke kun af shampoo og balsam, men også hårkur og hårolie. 

Uanset hvilket problem du måtte have med hår eller hovedbund, finder du et hårplejeprodukt der passer til dig. Kom skæl og kløene hovedbund til livs, f.eks. med de effektive produkter fra Decubal, Australian Bodycare eller Juhldal


Plejeprodukter til hud

Til huden findes der et væld af plejeprodukter til ansigt og krop – både til normal hud, tør hud, fedtet hud, uren hud og moden hud. Vælg de hudplejeprodukter der passer til dig og din krop, og få en ren, glat og smuk hud. 

Døjer du med eksem, er Locobase fedtcreme meget populær og er særdeles effektiv til meget tør hud og hud med eksem. Cremen har et fedtindhold på hele 70% og holder huden blød, glat og smidig.

Sortimentet af hudpleje består af cremer og lotions til ansigt, krop, hænder og fødder der hver især kræver forskellig pleje da huden varierer i tykkelse osv.


Collagen til huden

Collagen sørger for at huden holder sig flot og fri for rynker, men når indholdet af collagen falder med alderen, begynder rynkerne at komme frem i huden. Det bedste du kan gøre, er at forebygge manglen på collagen i stedet for først at behandle manglen når tabet er sket. Det betyder ikke at det ingen effekt har at styrke huden når først rynkerne er kommet, men ved at starte tidligt kan du minimere rynkerne betydeligt. 

Du finder hele udvalget af collagen kosttilskud her


Plejeprodukter til negle

Flosser og knækker dine negle? Højst sandsynligt skyldes det mangel på vitaminer, men indtil dit vitamintilskud virker, kan du tilføre ekstra fugt og pleje med bl.a. Mavala Mava Flex Negleserum

Du kan også vælge Australian Bodycare Nail Repair, der med indholdet af tea tree oil både behandler misfarvede negle, revnede og ru negle.


Køb vitaminer og mineraler til hår, hud og negle på mecindo.dk

Find et stort udvalg af vitaminer, mineraler og plejeprodukter til hår, hud og negle. Vælg mellem effektive kosttilskud der giver dig hårets glans og fylde tilbage, stærke negle og en flot og sund hud.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.