Vitaminer til hår, hud og negle

Effektive vitaminer til flot hår, sund hud og stærke negle

Læs mere Skjul

Viser 1 til 24

Vitaminer til hår, hud og negle

Vitaminer til håret og neglene

Vitaminer til håret kan virke forebyggende mod hårtab, og samtidigt virke styrkende for neglene. Den vigtigste aktive ingrediens til at opnå dette er biotin. Biotin,også kendt som vitamin B7, virker ved at bidrage til produktionen af protein til neglene, samtidigt med at det stimulerer hårsækkene. Biotin tilskud er ofte kombineret med et indhold af zink sammen med et indhold af de mest almindelige vitaminer til håret. Zink bidrager, ligesom biotin, med at opretholde hårsækkenes normale produktion, og virker dermed forebyggende mod hårtab forårsaget af vitamin mangel.

Vejen til en sund hud

De følgende vitaminer bidrager til at opretholde en sund hud, og modvirker huden aldring. Marine Complex (fiskeekstrakt) er et unikt protein- og polysakkaridkompleks, der indeholder elementer, som minder om dem, der naturligt findes i huden. Vitamin C bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, til en normal DNA-syntese, til at vedligeholde en normal hud og spiller en rolle i celledelingsprocessen.

Bivirkninger og sikkerhed ved B Vitaminer

B vitaminer bør som hovedregel ikke indtages kort tid inden sengetid. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Overdrevet indtag kan i nogle tilfælde resultere i en laksativ effekt. B vitamin kosttilskud er velegnede til vegetare og veganere.