Vitabiotics Jointace® Gel

Unik Aroma-Active™ massage gel til muskler og led

Vitabiotics Jointace® Gel

Unik Aroma-Active™ massage gel til muskler og led

79,95 kr

75 ml

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

79,95 kr

Beskrivelse

Omgående smertelindring

Vitabiotics Jointace Gel er særligt velegnet til sportsfolk og folk med en aktiv livsstil. Jointace Gel indeholder 6 forskellige terapeutiske olier, som yder lindring og opblødning af ømme og anspændte muskler og led ved påføring.

Produktbeskrivelse

Vitabiotics Jointace Gel er særligt velegnet til sportsfolk og folk med en aktiv livsstil. Jointace Gel indeholder 6 forskellige terapeutiske olier, som yder lindring og opblødning af ømme og anspændte muskler og led ved påføring. Jointace Gel giver inderholder også en kombination af mineraler og vitaminer såvel som glucosamin i flydende form.

Indholdet af glucosamin virker forebyggende og lindrende på brusk-relaterede lidelser så som slidgigt. Jointace Gel påføres nemt smertende områder på kroppen, og yder dermed en optimal lindring af smerter og ubehag ved sportsskader,slidgigt og generelle ledesmerter. Jointace Gel kan med fordel benyttes sammen med andre produkter i Vitabiotics Jointace serien. Vitabiotics Jointace Gel er fri for kunstige farvestoffer konserveringsmidler, lactose og gær.

Instruktion

2-3 gange dagligt masseres et tyndt lag på ved ømme muskler/led. Må ikke benyttes af gravide eller børn under 10 år. Undgå kontakt med øjnene.

Aktive ingredienser

Glucosamin 

Chondroitin sulfat

Ingefærolie

Eukalyptus olie

Appelsin olie

Nellikeolie

Lavendelolie

Fennikelolie Mentol

 

Produktinformation

Mængde 75 ml
Producent Vitabiotics
Produktnummer 34141
Pakning Engelsk eller flersproget

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på