Vitabiotics Jointace® Fizz

Ideel for dem med et aktivt liv med sport eller senere i livet.

Vitabiotics Jointace® Fizz

Ideel for dem med et aktivt liv med sport eller senere i livet.

74,95 kr

20 Tabletter

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

74,95 kr

Beskrivelse

Aktiv livsstil

Vitabiotics Jointace Fizz hjælper dig med at holde dine knogler sunde og dit bruskniveau i balance. Jointace Fizz giver en unik kombination af mineraler, vitaminer og næringerstoffer som er ideele for personer med et aktivt liv, sportsfolk og ældre personer.

Indholdet af glucosamin virker forebyggende og lindrende på brusk-relaterede lidelser så som slidgigt. Jointace Fizz skal blot opløses i et glas for at producere en dejlig og sund drik med smag af ingefær og appelsin.

Produktbeskrivelse

Jointace Fizz giver den absolut bedste kombination af mineraler, vitaminer, næringsstoffer og essentiele fedtsyre muligt. Jointace Fizz er ideel for personer med et aktivt liv, sportsfolk og ældre personer. Ud over vitaminer og mineraler, indeholder produktet også glucosamin og chondroitin.

Glucosamin er nødvendig for at producere glycosaminoglycan, hvilket er et molekyle, der anvendes ved dannelse og reparation af brusk og andre kropsvæv. Chondroitin er et naturligt forekommende komponent af bindevæv som findes i brusk og knogler. Glucosamin er en forløber for glucosaminoglycan. Chondroitin er et glucosaminoglycan, så når de bliver kombineret i et kosttilskud yder de optimal støtte til udsatte led.

Vitabiotics Jointace Fizz er fri for kunstige farvestoffer konserveringsmidler, lactose og gær.

Instruktion

Opløs 1-2 tablet i et glas vand dagligt. Overskrid ikke anbefalet dosis. Jointace Fizz bør ikke indtages af personer der er allergiske overfor skaldyr.

Aktive ingredienser

pr. tablet:

Glucosamin KCI 500 mg

Chondroitin sulfat 200 mg

Magnesium 60mg

C-vitamin 60mg

Ingefærrod ekstrakt 40 mg

 

Produktinformation

Mængde 20 Tabletter
Producent Vitabiotics
Produktnummer 34120
Pakning Engelsk eller flersproget

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på