Spar
25%

Vild Nord Collagen Immune Remedy

Marine kollagen med vitamin C og D samt protein.

300 g
Vejl. Pris 550,00 kr
412,95 kr
Tidsbegrænset tilbud
Spar 137,05 kr

Gælder til og med 12-02-2023
På lager | Levering 1-2 dage
FRI FRAGT

Beskrivelse

Vild Nord COLLAGEN IMMUNE REMEDY er en unik kollagenblanding med et højt indhold af vitamin C og D samt protein, som kan give daglig støtte til et normalt immunforsvar, dine knogler og din hud. Blandingen opløses let og har en smuk bordeaux farve og en lækker, naturlig smag af solbær. 

COLLAGEN IMMUNE REMEDY er danskproduceret og blandet af hydrolyseret marine kollagen fra bæredygtigt fiskeri, spray-dried solbær og acerola, samt pulver fra blomsten purpur Solhat (echinacea) og Earthlight, som er et pulver af økologiske champignon.
Vitamin D fra Earthlight og vitamin C fra bærpulveret bidrager til immunsystemets normale funktion. Echinacea understøtter ligeledes immunsystemet. Vitamin C bidrager desuden til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Protein fra det hydrolyserede kollagen bidrager til at vedligeholde normale knogler.  

DANSKPRODUCERET KOLLAGEN AF VILDTFANGET NORDATLANTISK TORSK 
Vild Nords marine kollagen er udvundet af vildtfanget nordatlantisk torsk fra bæredygtigt fiskeri. Kollagenet er udvundet af fiskens skind – resten af fisken bliver brugt til filetter. Hydrolyseret kollagen fra den vildtfangede nordatlantiske torsk, har et højt indhold af protein. Kollagenpeptidernes molekylevægt er 3 kDa (kilodalton). 1 servering indeholder 5000 mg kollagenpeptider. 

ECHINACEA STØTTER IMMUNFORSVARET 
Pulverekstrakt af de øvre dele af Enchinacea purpurea (purpur solhat), der er en blomst, som har været anvendt siden det 18. århundrede som støtte til immunforsvarets normale funktion.
Indeholder 1 g echinacea pr. 100 g produkt.

BÆRPULVER MED NATURLIGT VITAMIN C 
Solbær er smagen af sommer. I en servering er der 4000 mg solbærpulver, som svarer til 20 g friske solbær. Vild Nords bærpulver er blandet af solbær og acerola, som har et højt indhold af vitamin C.
Indeholder 1512 mg vitamin C pr 100 g hvilket svarer til 1890 % af reference indtaget.

EARTHLIGHT – ØKOLOGISK, NATURLIGT & VEGANSK VITAMIN D 
Earthlight er en unik kilde til vitamin D. Det fine pulver med det smukke navn, er udvundet af økologiske champignoner, der under stråling med UV-lys danner det aktive D vitamin, som bidrager til at støtte vores immunforsvars normale funktion.
Indeholder 100 µg vitamin D pr 100 g hvilket svarer til 2000 % af reference indtaget.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Anbefales voksne: 10 g (2 måleskeer) Collagen Immune Remedy indtages i 200-300 ml valgfri væske 1 gang dagligt. Pulveret har en lækker smag af solbær og er skøn at bruge i alt fra vand til smoothies. Produktet opløser sig selv 100% et splitsekund og har en lækker konsistens.   Brug Vild Nord Collagen som en del af en varieret kost og sund livsstil.  Produktet er ikke egnet til børn.

Opbevaring:

Produktet bør opbevares mørkt, tørt og under 25°C.

Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi1580 kJ / 372 kcal
Fedt0,4 g
-heraf mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat43 g
-heraf sukkerarter9,8 g
Kostfibre0 g
Protein48 g
Salt0,55 g

Skriv en anmeldelse
Vild Nord Collagen Immune Remedy

Captcha
Captcha