Vibratorer

Læs mere Skjul

Viser 1 til 24

Vibratorer

En god vibrator er for alle

Måske skal I bruge en vibrator til hyggelige sexlege, eller måske er du på udkig efter en vibrator, fordi du er single og har lyst til at få en god vibrator at hygge dig med. Hvilken facon, materiale eller farve, du foretrækker, er helt op til dig - måske har du brug for en kraftig vibrator, der har mange rotationer. Måske foretrækker du en af de såkaldte "rabbit"-vibratorer, der både stimulerer dit g-punkt og din klitoris. Du kan også købe en lille klitorisvibrator, som du sagtens kan få plads til i din håndtaske, hvis det er det, du har behov for. 

Prøv at bruge vibratorer i forskellige stillinger

Det kan være en god idé at indtage forskellige stillinger, når du bruger vibratorer. De rammer forskellige erogene punkter, alt efter om du ligger på ryggen, ligger på siden, sidder på hug eller på knæ, sidder eller ligger i en stol eller måske på ryggen med begge ben lige i vejret. Ofte kan du finde den perfekte stilling, hvor både dit g-punkt og din klitoris bliver berørt samtidig, og det kan give dig den mest fantastiske nydelse - endda helt i dit eget selskab. Nogle foretrækker en kraftig vibrator, nogle en tyk, andre en tynd vibrator - smag og behag er forskelligt, og det er klogt at prøve sig frem.

Et godt sexlegetøj

Som par er det sjovt at lege og eksperimentere, og med en vibrator er I godt på vej til sjovere sex. Manden kan give kvinden den optimale nydelse, når han lærer at bruge vibratoren rigtigt. Lær din kvindes mest erogene punkter at kende, når du bruger vibratoren - du kan helt sikkert aflæse hende både på øjne, ansigtsudtryk og uden tvivl på de lyde, hun kommer med, når du rammer de rigtige punkter!