Vibrator æg

Læs mere Skjul

Viser 1 til 2

Vibrator æg

Køb gode kvalitetsprodukter hos Mecindo

Vibrator æg tåler en vis fugtighed, og nogle er vandtætte, sådan at du kan have dem med i badet, hvis du vil. De fleste stykker sexlegetøj, som du køber hos Mecindo, er fremstillet i miljø- og allergivenlige materialer, og nogle er designet, så de er smukke at se på og røre ved. Flere af vores vibrator æg leveres i en smuk æske, der gør det nemt at opbevare i f.eks. sengebordsskuffen. 

Brug dit vibrator æg til at træne din bækkenbund

Man kan sagtens kombinere træning med fræk leg, eller du kan vælge at bruge ægget udelukkende til at træne din bækkenbund. Tyngden af ægget strammer din bækkenbund op, når du klemmer sammen for at holde det på plads. Vibrationerne giver nydelse, men også træning, så et vibrator æg er faktisk noget, alle kvinder burde investere i. En strammere bækkenbund er god at have både for at forhindre inkontinens, men også for at din mand kan mærke, at du under samleje strammer hårdere omkring hans penis med bækkenbunden.

Leg frække sexlege med vibrator ægget

Et vibrator æg fås både med og uden fjernebetjening, og nogle fås med fjernbetjening via en app på mobilen. Med en fjernbetjening kan du skrue op og ned for vibrationerne, få en del af vibratoren til at snurre og dreje rundt, og det kan være virkelig smart, hvis du er alene hjemme eller single og har lyst til at lege med dit æg. Eller lad din partner styre ægget, sådan at det er ham eller hende, der bestemmer farten og vibrationerne. De vil helt sikkert nyde at se din nydelse, mens de skruer op og ned for fart og vibrationer/rotationer, mens du bærer ægget.