Varme drikke

the, kakao & kaffe

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af varme drikke, du kan nyde en kold efterårs- eller vinterdag. I sortimentet findes både the, varm kakao og kaffe. Eksempelvis har vi både hvid, sort, frugt og grøn te, vi har kaffe med- og uden koffein, og vi har kakao lavet på rene kakaobønner.

Se selv herunder og find dine egne favoritter.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

viser 1 til 48 af 359 (8 sider )

Hvorfor drikke varme drikke?

Der er egentlig ingen videnskabelig tilgang til at drikke flere varme drikke end kolde. Årsagen til de fleste mennesker nyder en kop kaffe, kop te, eller en dejlig varm kakao forholdsvis jævnligt har nok mere at gøre med den generelle velvære, end det har at gøre med så meget andet.

Dog, drikker mange mennesker kaffe og te for at opnå de positive og skærpende effekter fra koffeinen der findes i mange slags te og det meste kaffe. Andre nyder det mest for smagen. Ligegyldigt hvorfor du drikker varme drikke, kan du her på siden finde et bredt udvalg af the, kaffe og kakao. På siden kan du finde hvid, grøn & sort the, kaffe med og uden koffein og forskellige varianter af kakaopulver blandinger, du kan nyde som en lille pause, før du skal i seng eller når du står op om morgenen. Blandt vores mange produkter finder du både økologiske og fairtrademærkede versioner, så du nemt kan nyde en varm drik, med god samvittighed.

Nyd din varme drik med god samvittighed

Når du ser gennem udvalget her på siden, kan du finde mange økologiske varianter. Disse er lavet helt uden brug af sprøjtemidler, og som naturen havde ment det til at starte med. Mange mener at økologiske varer smager bedre og så er det også dejligt at vide at man har været med til at bevare den dyrebare jord teen, og kaffen dyrkes i. I produktsortimentet, kan du også finde produkter som er fairtrade mærkede. Dette betyder at produkterne som mange gange kommer fra u-lande er blevet handlet ordentligt og at farmerne har fået en fair og ordentlig pris for deres produkter.

Skal man drikke varmt eller koldt om sommeren?

Om sommeren er det bedst at drikke kølige drikkevarer for at hjælpe kroppen med at køle af. Eksempelvis kan du lave denne lækre hjemmelavede iste, for at køle af på de varme sommerdage.

Dette skal du bruge:

  • 1L brygget te, eksempelvis hvid, med frugtsmag 
  • Danskvand 
  • Frisk Mynte & Appelsinskal 

Sådan gøres det:

Bryg teen og lad den trække længe så smagen bliver intens. Afkøles derefter i køleskabet sammen med mynte og appelsinskal og eventuelt gerne lidt appelsinsaft også. Lad det stå i nogle timer i køleskabet. Serveres half and half med afkølet danskvand. Hvis du ønsker, kan du tilføje isterninger.

Hvorfor drikke koffeinfri kaffe?

Mange nyder smagen af kaffe, og kan drikke kaffe hele dagen igennem. Men når man drikker for meget kaffe og får for meget koffein, kan man opleve ubehag, og derudover kan det også være svært at falde i søvn med for meget koffein i kroppen. Derfor kan man nu få koffeinfrie udgaver, så man stadig uden at opleve ubehag eller hyperaktivitet, kan nyde en velsmagende kop kaffe.

Er du forkølet?

Mange tyr til the når de er forkølede, fordi det kan virke lindrende på en kløende og krasende hals. Da ingefær indeholder nogle immun styrkende stoffer, kan det også anbefales at putte disse i teen, eventuelt sammen med citron som har et højt indhold af C- vitamin.

Det eneste du skal gøre, er at tilføre nogle skiver ingefær og nogle skiver citron til din tekande og lade disse trække som almindelig te. Et par minutter efter vil du have en lindrende, og beroligende te, som samtidigt vil hjælpe din krop igennem enhver forkølelse.

Læs mere Skjul