Valupak Hår, Negle & Hud

Fremstillet til styrke negle, hårsækkene og hudens nedre hudlag

Valupak Hår, Negle & Hud

Fremstillet til styrke negle, hårsækkene og hudens nedre hudlag

30 Tabletter

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

Beskrivelse

Valupak - hår, negle og hud indeholder et omhyggeligt formuleret udvalg af vitaminer og mineraler, som er vigtige i bestræbelserne på at opretholde et sundt hår, negle og hud.

Produktbeskrivelse

Valupak - hår, negle og hud indeholder et omhyggeligt formuleret udvalg af vitaminer og mineraler, som er vigtige i bestræbelserne på at opretholde et sundt hår, negle og hud. Det kan øge sundheden for dit hår, negle og hud på tre måder:

  • For det første giver en blanding af næringsstoffer, der arbejder med din huds naturlige forsvar til at hjælpe med at opretholde en sund glød og en glat, frisk teint.
  • For det andet giver antioxidanter såsom vitamin E og C beskyttelse af din hud mod den UV som findes i sollys, og andre skadelige miljømæssige faktorer, der kan stimulere produktionen af "frie radikaler". Især carotenoider og C-vitamin spiller en vigtig rolle ved at bidrage til at opretholde den smidighed, blødhed og fleksibilitet af huden
  • For det tredje giver vitamin B-komplekset i tabletterne næring til hår og negle lige ved roden, mens zink hjælper med at støtte stærke og smukke negle. Valupak - hår, negle og hud er fri for sukker, gluten, gær, kunstige farvestoffer, konserveringsmidler og tilsætningsstoffer og indeholder ingen genetisk modificerede organismer.

Aktive ingrediens

Beta-caroten 4 mg - Biotin 15 mg Chrom 40μg kobber 1000 ug Folacin (Folinsyre) 500μg jod 200 ug jern 14mg L-cystein 10mg magnesium 93.75mg mangan 2mg Niacin (vitamin B3) 16mg Pantothensyre (Vitamin B5) 40.02mg Riboflavin (Vitamin B2) 3,5 mg Selen 55μg Thiamin (B1-vitamin) 4.71mg vitamin B6 7 mg vitamin B12 2.25μg vitamin C 80mg D-vitamin 5ug vitamin E 48 mg zink 10mg

 

Produktinformation

Mængde 30 Tabletter
Producent Valupak
Produktnummer 32041
Pakning Engelsk eller flersproget

Anmeldelser (0)

Anmeld
“Valupak Hår, Negle & Hud”

Din mening bliver værdsat

Ved at dele din oplevelse bidrager du til at gøre det lettere og mere gennemskueligt for alle andre, at købe det rette.
Du bør derfor tage udgangspunkt i om produktet levede op til dine forventninger.

Vi sikrer dig annonymitet

For at beskytte dit privatliv tillader vi ikke personhenførbare oplysninger i produktanmeldelser, og anbefaler at du anonymiser dit navn (eks. "Thomas P.").

Valupak Hår, Negle & Hud
Send

Ofte købt sammen med

Andre så også på