2 Vagisil, effektive produkter til feminin intimpleje - Mecindo.dk

Vagisil

Vagisil er et af verdens mest kendte brands inden for feminin intimpleje. I snart 40 år har Vagisil lavet produkter der gør kvinder i stand til at kontrollere og vedligeholde deres intime hygiejne, uanset hvor travlt de har i hverdagen.

Problemer som f.eks. kløe, irritation eller lugt i de intime områder kan være ubehagelige for enhver, men Vagisil har en bred produktportefølje der betyder, at du kan komme problemerne til livs uanset deres karakter. Vagisil laver f.eks. intimservietter og en spray der kan bruges på farten, så du altid føler dig frisk. Vagisil Pulver holder derimod underlivet tørt så generende hudfriktion kan undgås, og Vagisil Creme indeholder lidokain, der pga. dets lokalbedøvende effekt kan fjerne kløe og irritation i det intime område. Vagisil-produkterne spænder således bredt, så der altid er en løsning til dig der gerne vil holde dit underliv frisk og sundt.

Alle Vagisil-produkterne er klinisk testede, så du kan altid være sikker på, at de lever op til de højeste kvalitetsstandarder, og at de er milde og skånsomme. Intimområdet er følsomt, så det er nødvendigt at produkterne vedligeholder et sundt pH-miljø uden at medføre bivirkninger. Vagisil har en række forskere ansat, der udover at finde på innovative måder at løse intimplejeproblemer på også sørger for at regulere og kvalitetsteste de nuværende produkter på markedet.