Urtekram Tamari Genuine Økologisk
Glutenfri variant af den klassiske japanske sojasauce - Økologisk
750 ml+Forsendelses- og emballagegebyr
Beskrivelse
Den glutenfri variant af den klassiske japanske sojasauce der kun fremstilles af sojabønner. Smagen er aromatisk og med en fyldig kant, dog lidt blødere end Shoyu-varianten. Sojasauce anvendes som et asiatisk universalkrydder, der tilfører maden både smag og salt.
At skabe en traditionel, japansk sojasauce som Urtekram Shouyu og Genuine tamari strækker sig over 18-24 måneder. Den fred og ro samt den naturlige gæring giver sojasaucen mulighed for at udvikle en helt særlig aromatisk, skarp og fyldig kant. Fremstillet hos en af Japans mest velansete sojasauce-producenter, hvor familien i mange generationer har beskæftiget sig med dette håndværk.
Produktbeskrivelse fra leverandør
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100Ikke-EU jordbrug
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt.
Energi | 221 kJ / 52 kcal |
Fedt | 1 |
-heraf mættede fedtsyrer | 1 |
Kulhydrat | 4,2 |
-heraf sukkerarter | 0,9 |
Kostfibre | 0 |
Protein | 8,3 |
Salt | 12 |