Urtekram Tamari Genuine Ø
Glutenfri variant af den klassiske japanske sojasauce - Økologisk
750 mlTidsbegrænset tilbud
Spar 18,00 kr
24 dage tilbage
Se forsendelsesomkostninger
Beskrivelse
Den glutenfri variant af den klassiske japanske sojasauce der kun fremstilles af sojabønner. Smagen er aromatisk og med en fyldig kant, dog lidt blødere end Shoyu-varianten. Sojasauce anvendes som et asiatisk universalkrydder, der tilfører maden både smag og salt.
At skabe en traditionel, japansk sojasauce som Urtekram Shouyu og Genuine tamari strækker sig over 18-24 måneder. Den fred og ro samt den naturlige gæring giver sojasaucen mulighed for at udvikle en helt særlig aromatisk, skarp og fyldig kant. Fremstillet hos en af Japans mest velansete sojasauce-producenter, hvor familien i mange generationer har beskæftiget sig med dette håndværk.
Produktbeskrivelse fra leverandør
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100Ikke-EU jordbrug
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt.
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
---|---|
Energi | 221 kJ / 52 kcal |
Fedt | 1,0 g |
-heraf mættede fedtsyrer | 1,0 g |
Kulhydrat | 4,2 g |
-heraf sukkerarter | 0,9 g |
Kostfibre | 0 g |
Protein | 8,3 g |
Salt | 12 g |