Trilogy The Rosehip Collection Gaveæske

Lækre hyben produkter til sund og flot hud hver dag.

Trilogy The Rosehip Collection Gaveæske

Lækre hyben produkter til sund og flot hud hver dag.

229,95 kr

1 Gavesæt

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

229,95 kr

Beskrivelse

Rosehip Oil Antioxidant+ (5ml)

Med Trilogy Rosehip Oil Antioxidant+ får du alle de gode næringsstoffer din hud behøver i kun en enkelt dråbe. Ingredienserne er økologiske og 100% naturlige og består af Rosapene, som giver antioxidant beskyttelse og næring til at genopbygge blødhed og elasticitet til yngre udseende hud. Antioxidant fra tomat og phytosterol fra acai hjælper med at beskytte huden mod for tidlig aldring, forårsaget af miljømæssige faktorer. De nærende fedtsyrer omega 3 og 6 fra tranebær og hyben fugter og fornyr huden. Den mineral og vitaminrige havre ekstrakt hjælper til at berolige og giver en glat og blød fornemmelse på huden.

Vital Moisturising Cream (20 ml)

Vital Moisturising Cream er en alsidig fugtighedscreme til alle hudtyper, der fugter og beskytter huden. Cremen er ikke fedtende og hurtigt absorberende. Den hjælper til at minimere forekomsten af fine linjer og rynker. Vital Moisturising Cream er fremstillet af hyben, kæmpenatlysolie og orange blomst, der genopretter hudens elasticitet og tegn på aldring.

Cream Cleanser (30ml)

Trilogy Cream Cleanser er en blid sæbe til ansigtet som nemt fjerner gammel make-up og urenheder fra sart hud i ansigtet og ved øjnene.Trilogy Cream Cleanser indeholder nærende og plejende olier fra hyben, kæmpenatlys, jojoba, mandel og gulerod, som blødgør og plejer huden. Din hud efterlades glattere, blødere og forfrisket.

Hydrating Mist Toner (20ml)

Du vil elske duften fra Trilogy Hydrating Mist Toner. Denne milde alkoholfrie blanding giver øjeblikkelig fugt til tørstig hud. Den indeholder destilleret vand, ekstrakt af rose, geranium og lavendel, som vil efterlade din hud blød, smidig og frisk. Trilogy Hydrating Mist Toner har en blid aromatisk duft, der beroliger, afkøler og giver et dejligt friskt pust.

Produktinformation

Mængde 1 Gavesæt
Producent Trilogy
Produktnummer 50177
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 9421017761882

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på