Tints of Nature

Tints of Nature

Tints of Nature er økologisk hårfarve uden ammoniak. Ganske enkelt.

Tints of Nature er den sunde måde at farve dit hår på, ved hjælp af naturlige og økologisk certificerede ingredienser som giver dig salon-standard resultater.
 


Tints of Natures økologiske hårfarve er udviklet af professionelle frisører. Det holder hvad det lover. De holder farverne flotte og samtidig er de skånsomme. Tints of Nature har været på markedet i over 25 år. Serien har et flot udvalg med en permanent og en semipermanent serie samt pang farver. Derudover har serien en række hårpleje produkter som på lignende måde er af topkvalitet og økologiske.


Populære produkter fra Tints of Nature:
 


 

 
Hårpleje fra Tints of Nature

Mange andre hårfarveprodukter indeholder stærke kemikaler som skader dit hår under farvningen. Det er her, Tints of Nature adskiller sig fra de andre - de er gode ved dit hår, og du vil kunne se forskellen! Derudover er alle produkterne utroligt skånsomme mod huden og kan derfor anvendes af de fleste.

Tints of Nature har milde og etisk korrekte produkter som er lavet på et maksimum af certificerede økologisk ingredienser og et minimum af kemikalier, der giver dig det sundeste farvede hår. Under hårfarvningen, vil dit hår blive næret og beskyttet takket være indholdet af de naturligt nærende ingredienser. Med Tints of Nature, kan du farve dit hår samtidigt med at beskytte det mod unødvendigt slid og uden at tynge på håret. Få langvarig farve & skinnende hår – køb økologisk hårfarve fra Tints of Nature !

Tints of Nature har også udviklet en hårplejeserie som er udviklet med helt naturlige og økologiske ingredienser, så du hvér dag kan få salon følelsen.

Vegansk

Produkterne er milde og skånsomme. Men de bliver ikke testet på dyr.
Næsten alle Tints of Nature produkter er velegnede til veganer og vegetarer og er akkrediteret af Choose Cruelty Free. Dette betyder, at der ikke testes på dyr, at ingen dyr er kommet til skade i forbindelse med fremstillingen af produkter. Deres ingredienser er ikke:

  • Taget fra et dyr som aflives specielt til fremstilling
  • Taget fra et levende dyr på en måde, der ville forårsage smerte eller ubehag
  • Taget fra dyrelivet
  • Biprodukter fra pelsindustrien
  • Biprodukter fra slagteriet

”Næsten” alle regnbuens farver

Tints of Nature har mange af de farver du kunne have brug for. Eksempelvis kan du finde en permanent farve i chokoladebrun.
Hvadend du søger en ny og spændende hårfarve eller bare skal have den du plejer, har Tints of Nature de fleste varianter.