Tiger Balsam

Tiger Balsam er et naturligt produkt som hurtigt lindrer smerter og ømme muskler. Brug Tiger Balsam når musklerne gør ondt efter sport, træning eller noget helt tredje. Læs mere om Tiger Balsam og de forskellige varianter nederst på siden.


Hvad er Tiger Balsam?

Firmaet bag tiger Tiger Balsam hedder Tiger Balm, og det er altså dem, der skaber denne varmecreme, som de fleste mennesker har nydt godt af gennem deres levetid.

Tiger Balm er synonym med kvalitet, og deres enorme, erfarne og dygtige udviklings hold sørger konstant for, at du, kunden, har de bedste produkter til rådighed. Tiger Balsam har baseret deres produkter på kinesiske behandlingsmetoder fra 1800-tallet, og deres globale succes taler sit eget sprog: Firmaet leverer varmecreme til over 100 lande, og det får man ikke lov til, hvis ikke ens produkt lever op til forventningerne.

Tiger Balm har en klar vision: At lindre ømme og smertefulde muskler, og produktet kan faktisk også lindre på insektbid.


Hvordan virker Tiger Balsam?

Tiger Balsam indeholder forskellige, nøje udvalgte planteingredienser som tilsammen har en varmende og lindrende effekt på alt fra muskelsmerter, gigt og smerter i forbindelse med led og forstuvninger. Nogle af de ingredienser som Tiger Balsam Rød indeholder, er mentol, nellikeolie og cajuput, som tilsammen har den utroligt varmende og lindrende virkning. 

Tiger Balsam må ikke bruges på irriteret og beskadiget hud. Skulle du opleve at din hud bliver irriteret efter brug, bør du stoppe brugen af Tiger Balsam. Børn under 5 år bør heller ikke bruge Tiger Balsam.


Hvilken Tiger Balsam skal du vælge?

Er du i tvivl om hvad forskellen på de tre varianter af Tiger Balsam er, og hvilken du skal vælge? Så læs med her hvor vi kort beskriver de vigtige og største forskelle.

  • Tiger Balsam Rød
    Den mest anvendte og populære Tiger Balsam i form af salve. Salven kan påføres sportsskader, ømme og smertefulde muskler og led. Tiger Balsam Rød lindrer hurtigt og kan bruges efter behov.
  • Tiger Balsam Soft
    Denne Tiger Balsam er lettere at massere ind i huden, da den indeholder en større mængde parafin. Derudover er Tiger Balsam Soft tilsat lavendel, som giver en blød og behagelig duft. Du kan bruge Tiger Balsam Soft til samme smerter som den Røde Tiger Balsam.
  • Tiger Balsam Nakke & Skuldre
    Har du brug for hurtig og effektiv smertelindring på farten? Tiger Balsam Nakke & Skuldre kan nemt masseres ind i de berørte områder – helt uden at fedte. 


Køb Tiger Balsam på mecindo.dk

Hvis du ikke allerede har prøvet Tiger Balsam og oplevet dens effekt på ømme og smertefulde muskler, er det helt sikkert tid til at du prøver. Vælg mellem flere varianter af Tiger Balsam og behandl ømme muskler efter f.eks. sport.

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.

 

Læs mere Skjul