Tiger Balsam

Tiger Balsam

Det bedste middel til musklerne

Tiger balsam. Et navn synonymt med muskelbehandling. Produktet er blevet brugt i næsten 100 år, og det er der en klar grund til: Det virker.


Skaberne af tigerbalsam har udviklet på formlen, lige siden de lancerede produktet, og derfor har tigerbalsam aldrig været et stærkere produkt, end det er nu.

Med sin unikke formel, der er lavet på planteingredienser, har tigerbalsam en beroligende lindring på musklerne, og den sørger for at genoprette balancen i en moderne og hektisk livsstil. Tigerbalsam giver en følelse af velvære til både krop og sind.

Tigerbalsam er en varmecreme, der passer til både unge såvel som gamle, og denne salve, som vi alle er bekendt med, har nu udviklet sig til også at fungere som både plastre, olier, cremer, sprays og geler.

Firmaet bag produktet

Firmaet bag hedder Tiger Balm, og det er altså dem, der skaber denne varmecreme, som de fleste mennesker har nydt godt af gennem deres levetid.

Tiger Balm er synonym med kvalitet, og deres enorme, erfarne og dygtige udviklings hold sørger konstant for, at du, kunden, har de bedste produkter til rådighed. Tiger Balsam har baseret deres produkter på kinesiske behandlingsmetoder fra 1800-tallet, og deres globale succes taler sit eget sprog: Firmaet leverer varmecreme til over 100 lande, og det får man ikke lov til, hvis ikke ens produkt lever op til forventningerne.

Tiger Balm har en klar vision: At lindre ømme og smertefulde muskler, og produktet kan faktisk også lindre på insektbid.

Tiger Balm har en lang og respektfuld historie i medicinalindustrien, og vi vil gerne tilbyde jer at købe deres fremragende produkter hos os. Der er naturligvis billig fragt og hurtig levering, hvis i vælger at købe deres produkter.


Læs mere Skjul