Therapearl

Therapearl

Therapearl er den ideelle makker til ømhed og hævelser

Therapearl har udviklet fantastiske, nyskabende og innovative produkter til at komme irriterende smerter og hævelser til livs. Ikke nok med at Therapearl virker fuldstændig efter hensigten, så føles det også fantastisk mod huden. 

Læs mere Skjul

Dette skyldes, at Therapearl formlen er udviklet efter mange års hårdt ingeniørarbejde. 

Det har skabt et produkt, der er ulig noget andet på markedet. 

Therapearl har nemlig arbejdet hårdt på at skabe et produkt, der både er holdbart og føles blødt mod huden. Dette skaber en kontrast til produkter med et lignende formål, der ofte kan føles spidse og ubehagelige mod huden. Deres Pearl Technology er nemlig designet til at tilpasse sig din krop.

Produkter til mange slags behov

Therapearl har sørget for at skabe et sortiment, der kan dække de flestes behov. Det betyder, at der findes en lang række produkter med Therapearl navnet i ryggen.

To af deres mest populære produkter er Back Wrap og Hot and Cold Eye Mask. Som navnene antyder, findes der altså produkter til de fleste stedet på kroppen. Det eneste du skal gøre er at identificere smerten. Så burde der være et optimalt produkt til lige netop dig.

Therapearl hos Mecindo

Hos Mecindo har vi valgt at forhandle Therapearl. For os krævede det ikke meget betænkningstid, før vi valgte at inkludere deres fremragende produkter. 

De passer perfekt ind i vores mission om at gøre dagligdagen bedre for vores kunder. Derfor skal i selvfølgelig heller ikke tøve med at kontakte vores kundeservice, hvis i er i tvivl om noget som helst. Vi står naturligvis til rådighed


Læs mere Skjul