The Humble Co.

Skal tandbørsten udskiftes? Så skift din gamle plastiktandbørste ud med en bambus tandbørste fra svenske The Humble Co. Bambus er bionedbrydeligt og bidrager til at mindske forbruget af plastik. Læs mere nederst på siden.


Hvad er The Humble Co.?

The Humble Co. er en svensk virksomhed, grundlagt af tandlæger, som siden 2013 har fremstillet bæredygtige tandbørster og andet tilbehør til personlig pleje. I dag kan produkterne fra The Humble Co. findes i mere end 1000 butikker verden over.

Hos The Humble Co. ønsker man at udvikle og fremstille produkter der både er gode for dig, men også for miljøet og naturen. 

Især tandbørsterne fra The Humble Co. er populære, især fordi de ikke fremstilles af plastik. Plastiktandbørster produceres årligt i mængder af op mod 3,6 milliarder – og det værste af det hele er, at størstedelen ikke bortskaffes korrekt. Derudover koster det mange ressourcer at fremstille plastik, bl.a. råolie. Men med den alternative tandbørste fra The Humble Co. kan du være med til at mindske overforbruget af plastik. 


Bæredygtig hygiejne

I udvalget af plejeprodukter fra The Humble Co. finder du på mecindo vatpinde, tandpasta og tandbørster. 


Vatpinde

Men er vatpinde bæredygtige, tænker du sikkert. Ja, vatpinde fra The Humble Co. er faktisk bæredygtige. Det skyldes at de er fremstillet af bambus fremfor plastik. Bambus er 100 % bionedbrydeligt og bomuldet er farvet med naturlig farve. Du kan vælge mellem hvid, blå og pink. 


Tandbørster

The Humble Co. tandbørsterne har skafter fremstillet af 100 % bambus. Børsterne er fremstillet af nylon, af varianten nylon-6. Nylon-6 er blødt og skånsomt for dine tænder og dit tandkød. Nylonet er hårdfør og hygiejnisk og sikrer dig en god og effektiv tandbørstning – hver gang.

Vælg mellem børster i forskellige farver, både til børn og voksne. Det er nemt og billigt at udskifte hele familiens tandbørster til et miljøvenligt alternativ. Husk altid at udskifte din tandbørste hver anden måned, eller når børsterne begynder at stritte. 


Tandpasta

Ligesom en tandbørste er essentiel for en god mundhygiejne, er en tandpasta det også. Tandpasta fra The Humble Co. er SLS-fri og indeholder fluor der beskytter tændernes emalje og fjerner bakterier. 

Derudover indeholder tandpastaerne ikke unødvendige stoffer som konserveringsmidler og farvestoffer. Med en tandpasta fra The Humble Co. får du en tandpasta udviklet i samarbejde med tandlæger. 

Vælg mellem Fresh mint tandpasta og Charcoal tandpasta (uden fluor). 


Hvorfor vælge The Humble Co.?

Når du køber et produkt, f.eks. en tandbørste eller vatpinde fra The Humble Co., er du sikret et produkt som:

  • Øger livskvaliteten i form af sundhed 
  • Er af høj kvalitet og giver et fantastisk resultat
  • Er fremstillet af miljøvenlige materialer
  • Pakket i bæredygtig emballage


Køb produkter fra The Humble Co. på mecindo.dk

Gør noget godt for dig, miljøet og naturen og vælg dine plejeprodukter fra The Humble Co. Bidrag til at mindske verdens overforbrug af plastik, og undgå skadelige stoffer med the Humble Co.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

 

Læs mere Skjul