Teststrimler til blodsukkermåling

Nem og præcis måling.

Blodsukkermåling er nemt.

For at måle dit blodsukker har du brug for en blodsukkermåler, en nål/fingerprikker, som kan stikke et lille hul i din finger samt teststrimler til blodsukkermåling. Du prikker et lille hul i din finger, opsamler en bloddråbe med en teststrimmel og lægger teststrimlen i blodsukkermåleren. Kort tid efter kender du din blodsukkerværdi. 
Det er helt normalt, at ens blodsukker stiger eller falder, man skal bare huske at holde øje med det, så man kan forebygge utilpashed.
Lær dine blodsukkerværdier godt at kende, sådan at du ved hjælp af kost, motion eller insulin kan genoprette din blodsukkerbalance og leve et godt og frit liv med din diabetes. 

Teststrimler til blodsukkermåling.

Du skal huske, at dine teststrimler til blodsukkermåling skal passe til den blodsukkermåler, som du har. Freestyle Teststrimler passer f.eks til FreeStyle Freedom, Freestyle Mini og FreeStyle Lite blodsukkermålere, og andre strimler passer til andre apparater. Det skal du huske at checke grundigt, før du sender bud efter teststrimler.  Tal med din læge om i hvilket omfang netop du skal checke dit blodsukker og lær hvordan du nemt og hurtigt checker dig selv.