Systane Gel Drops

Øjendråber til tørre øjne

Systane Gel Drops

Øjendråber til tørre øjne

109,95 kr

10 ml

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

109,95 kr

Beskrivelse

Systane Gel Drops dulmer irriterede og tørre øjne, når du har mest brug for det. De tykkere gel dråber, er ideel til dig, som lider af alvorlige symptomer på tørre øjne. Systane Gel Drops danner et beskyttende skjold over dine øjne, for at give blivende lindring. Forkæl dine øjne nat og dag med Systane Gel drops.

  • Langtids lindrende effekt
  • Hurtig symptom lindring
  • Nem anvendelse

Instruktion

Omryst flasken før brug. Dryp 1 eller 2 dråber i det berørte øje efter behov.
undgå at røre ved spidsen af flasken, for at undgå forurening.

Ingredienser

Amino Methyl Propanol, myresyre, dinatriumedetat, hydroxypropylguar, Polyquad (polyquaternium-1), kaliumklorid, natriumklorid, Sorbitol, renset vand, kan indeholde :, Saltsyre, natriumhydroxid. Aktive ingredienser Polyethylenglycol 400 (0,4%) (smøremiddel), propylenglycol (0,3%) (smøremiddel)

Bemærk

Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Produktinformation

Mængde 10 ml
Producent Systane
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 34200
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 300650454070
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på