Swedish Posture

Få en god holdning og forebyg ømme muskler, ledsmerter og hovedpine. Lændebælter fra Swedish Posture er effektive og utroligt nemme at bruge. Læs mere om Swedish Posture lændebælterne nederst på siden.


Hvem er Swedish Posture?

Swedish Posture er et svensk brand indenfor sundhed. De har hjemme i Stockholm hvor de udvikler, designer og sælger produkter til både bedre holdning, bedre arbejdsstilling og hverdagstræning. Ved at bruge produkterne, herunder lændebæltet, kan du få en bedre holdning, blive mindre øm i ryg, læn og mave, og generelt opleve en positiv virkning på kroppens statur. 

Bag Swedish Posture er Emma Pihl, som gennem flere år døjede med rygsmerter og dårlig holdning. Hun begyndte at interessere sig for folks holdning og arbejdsstillinger og fandt ud af, at skrivebordsarbejde for alvor påvirker knoglerne, musklerne og livskvaliteten. Stillesiddende arbejde foran et skrivebord har resulteret i ømme led, rygsmerter, krumme rygge og nakker. Derfor udviklede Emma Pihl de unikke Swedish Posture produkter, som ved brug minder dig om at rette dig op. 

Hvorfor vælge Swedish Posture?

  • Alle produkter er udviklet i Sverige 
  • Der er anvendt materialer af høj kvalitet
  • Stor erfaring indenfor området
  • Udviklet i samarbejde med læger og videnskab


Hvad er et lændebælte?

Et lændebælte er som ordet antyder, et bælte der sættes om lænden. Bæltet stabiliserer den nedre del af ryggen og lindrer dermed rygsmerter. Bæltet har en varmepude som øger cirkulationen i det område den varmer. Udover at varme kan puden også køle. Du kan derfor opnå den lindring som passer dig bedst. 

Når du bærer lændebæltet, fremmer det en god holdning, både når du sidder og når du står.


Få en god holdning

Din rygsøjles form er normalt formet som et ”S”. Årsagen til at rygsøjlen er S-formet er, at den dermed kan absorbere stød fra når du går, løber og hopper. Desværre oplever mange, at de enten bøjer meget i ryggen, at de krummer i nakken eller at deres skuldre presses fremad. Alt dette resulterer i en ubalance i musklerne og kan føre til smerter i bl.a. hoved, nakke og ryg. 


Køb lændebælte fra Swedish Posture på mecindo.dk

På mecindo.dk forhandler vi de lækre, effektive og brugervenlige lændebælter fra Swedish Posture. Vælg mellem størrelser fra Small – Large og støt din ryg til en bedre holdning. 

Lændebælterne er vaskbare og kan bruges igen og igen. De er diskrete og ses ikke under en trøje eller lignende. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul