2 Køb SuperLife Morgenmads Topping online hos Mecindo.dk
SuperLife

Her på siden finder du en serie af pulver fra SuperLife som er fyldt med de bedste superfoods naturen har at byde på. SuperLife Blev til i 2010 da to fremmede- Talya& Dairmund, mødtes på en strand i Thailand. De to fremmede begyndte at snakke og fandt hurtigt ud af de havde mange fælles interesser. De talte om deres bekymringer for den moderne verdens livsstil. Det går hurtigt, specielt når vi skal spise, derfor bliver det hurtigt til fastfood og derfor kan det være svært at få den nødvendige ernæring.
Derfor har Talya& Dairmund i samarbejde fået lavet SuperLife -nogle forskellige pulvere som er propfyldte med vitaminer, mineraler, fibre, proteiner, aminosyrer og jern som netop hjælper dig til at holde en sund livsstil og en balanceret diæt.

SuperLife har blandt andre udviklet to pulvere som er specielt udviklet til mænd og kvinder. Pulveret til kvinder er fyldt med 15 superfoods, hvor Moringa bør nævnes som en af vigtig ingrediens. Moringa’s planteblade er en stor kilde til C Vitamin, A Vitamin, Kalcium, Mangan, Jern og Kobber.

Mange af SuperLife produkterne indeholder også ayurvediske urter som er en traditionel indisk videnskab for sundhed der er baseret på individuel kropssammensætning og fordøjelse