2 Superfoodies | Stort udvalg af lækre superfoods hos | Mecindo.dk

Viser 1 til 24

Superfoodies

Hos Superfoodies er deres passion at udvikle de ernæringsmæssigt bedste fødevarer i verden.

OG, de vil også have dem til at smage godt.

Vi mener, at uanset hvad dit helbreds mål er, du nødt til at støtte dette ved at give hver eneste celle i din krop, hvad den virkelig har brug for.

Uanset om du ønsker at tabe dig eller opbygge muskler, om du ønsker at nå topresultater eller ønsker at bevare din krop ung, er Superfoodies noget for dig .

  • Økologisk
  • Næringsrigt

Det er klart at vi alle har brug for de samme vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer, kvalitets protein og gode kulhydrater.

Forskellen ligger i, hvor meget af dem hver du behøver, er baseret på, hvad du ønsker at opnå, og hvordan dit helbred har det i øjeblikket.

Er Superfoodies noget for mig?

Superfoodies er for den travle person, der ønsker at opnå et mål - eller bare ønsker at være lykkelig.

Er du en travl mor der skal tage sig af din familie, samtidigt med også at passe på dig selv? Ønsker du at forblive ung, bevare din pasform og føle dig godt tilpas hver dag?

Superfoodies sørger for du giver din krop det rigtige grundlag for dagen. Hver dag. Superfoodies produkter fodrer hver en celle i din krop med den højeste kvalitets økologiske (super) fødevarer. De er klar til at spise, du skal reelt blot tilføje vand (eller mandelmælk, kefir eller saft), og de smager skønt.

Hvorfor bør du vælge Superfoodies

Til at starte med er deres produkter økologiske, og af den højeste kvalitet. Derudover er de stoppede med næringsstoffer - hvorfra deres navn, superfood(ies) også kommer fra.

  • Antioxidanter
  • Vitaminer
  • Mineraler
  • Essentielle fedtsyrer

Superfoods er særligt stærke fødevare ernæringsmæssigt. De skiller sig ud ved at have en overordentlig skarp ernæringsmæssig profil. Mange af produkterne er spækkede, med antioxidanter, vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer og massere af protein og fibre. 

Hvis du spiser superfoods regelmæssigt, kan du fjerne symptomer på træthed og udmattelse, og opleve at du får mere energi, da din indtagelse vil blive mere energieffektiv, da produkterne netop har et højere indhold af næringsstoffer, end de fleste andre fødevarer i verden.