Superfoodies Baobab Pulver

Økologisk, utroligt næringsrigt

Superfoodies Baobab Pulver

Økologisk, utroligt næringsrigt

89,95 kr

100 Gram

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

89,95 kr

Beskrivelse

Baobab Pulver fra Superfoodies - lækker frugtsmag af grapefrugt, vanilje og pære

Superfoodies Baobab Pulver er en lækker og alsidig pulver lavet af baobab frugt, som indeholder vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Perfekt i et glas vand, juice eller smoothie, ellerkan  anvendes som en ekstra ingrediens i desserter, frugtsalater, rå chokolade og andre søde sager.

Se hvilke produktfordele du kan opnå ved at anvende Superfoodies Baobab Pulver:

 • Kan prale med en lækker smag, som er sammenlignelig med en blanding af grapefrugt, vanilje og pære
 • Rig på C vitamin. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, for den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. Det bidrager også til en normal energi-givende metabolisme, normale funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion og den normale funktion af immunsystemet. Derudover bidrager C-vitamin til beskyttelse af cellerne mod oxidativt stress, reduktion af træthed og udmattelse, regenerering af den reducerede form af E vitamin, og øger jernoptagelsen. 
 • Tørret og behandlet ved en lav temperatur
 • Helt naturlig og indeholder ikke tilsat fyldstoffer 
 • Rig på calcium. Calcium bidrager til normale blodplader, en normal energi-givende metabolisme, normal muskelfunktion og normale neurotransmission. Det bidrager også til den normale funktion af fordøjelsesenzymer og har en rolle i processen med celledeling og specialisering. Desuden er der behov for calcium til vedligeholdelse af normale knogler og normale tænder, samt den normale vækst og knogleudvikling hos børn. 
 • Rig på B1 vitamin. Vitamin B1 (Thiamin) bidrager til en normal energi-givende metabolisme, til den normale funktion af nervesystemet, en normal psykologisk funktion og den normale funktion af hjertet. 
 • Rig på B6 vitamin. Vitamin B6 bidrager til en normal cystein syntese, en normal energi-givende metabolisme, normale funktion af nervesystemet, normal omsætning af homocystein og normalt protein og glycogen metabolisme. Det bidrager også til normal psykologisk funktion og normal dannelse af røde blodlegemer. Derudover bidrager B6 vitamin til normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udmattelse og regulering af den hormonale aktivitet. 
 • Perfekt i et glas vand, juice eller smoothie, eller anvendes som en ekstra ingrediens i desserter, frugtsalater, rå chokolade og andre søde sager
 • Rig på jern. Jern bidrager til en normal kognitiv funktion, en normal energi-givende metabolisme, normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, normal ilttransport i kroppen og den normale funktion af immunsystemet. Det bidrager også til at mindske træthed og udmattelse og har en rolle i processen med celledeling. Desuden bidrager jern til normal kognitiv udvikling af børn. 
 • Indeholder en række vitaminer, mineraler, fibre og andre næringsstoffer, herunder vitamin A, B1, B2, B3, B6 og C, calcium, kalium, magnesium, jern, mangan, fosfor, zink og molybdæn 
 • Velegnet til vegetarer, veganere og raw fødevarer entusiaster 
 • Certificeret økologisk af "økologiske landmænd",  af den førende økologisk certificerings organisation i Storbritannien

Foreslået brug

Rør Superfoodies baobab pulver i vand, juice og smoothies eller bruge som en lækker og alsidig ingrediens i desserter, frugtsalater, rå chokolade og andre lækre godbidder.

Her kommer lidt fakta omkring Baobab:

 • Baobab pulver er lavet af frugten af ​​baobab træ. Med stammer som nåede helt op til imponerende 8 til 11 meter i diameter,  er baobab en af ​​de største træer i verden. De vokser primært på den afrikanske ø Madagaskar, hvor nogle træer skønnes at være omkring 5000-6000 år gamle.
 • Frugten af ​​baobab har en glat, silkeagtig hud, er næsten på størrelse med en kokosnød og besidder en unik smag, der minder om en krydsning mellem grapefrugt, pære og vanilje. 
 • Den baobabtræ er ikke bare en alsidig og værdifuld fødekilde for lokalbefolkningen - træets produkter har en række yderligere anvendelser. Frugterne for eksempel bruges til at lave små musikinstrumenter, mens både barken og frugt bruges til at forberede velsmagende syltetøj, cremet smør og en hel vifte af kosmetiske produkter, herunder ansigts cremer, sæber, hud olier, hud lotion og shampoo. Og træets frø opbevares ofte som en værdifuld fødevare, hvis du ønsker at tabe dig
 • Træet kaldes også 'abe brød træ', fordi bavianer især nyder at spise dets frugt 
 • Baobabtræet kaldes ofte 'Tree of Life', fordi det har en så forskelligartet række anvendelser 
 • I hele regntiden, lagrer baobabtræet en betydelig mængde vand (op til 120.000 liter) i sin stamme. De lokale kunne senere dræne dette vand i tørsæson en

Mængde og dosering

Rør 1-2 teskefulde (3-6 gram) baobab pulver dagligt, i din foretrukne drink, måltid eller snack. 

Ingredienser

100% certificeret økologisk baobab pulver

Produktinformation

Mængde 100 Gram
Producent Superfoodies
Produktnummer 54187
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5060136216268

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på