sun & seed

Sun & Seed er økologisk raw food og er ikke opvarmet under fremstillingen. Derfor har produkterne deres naturlige indhold af både vitaminer, mineraler og antioxidanter. Læs mere om Sun & Seed og se hele det spændende udvalg af deres produkter her på siden.


Sun & Seed: Græskar og solsikke

Sun & Seed blev grundlagt tilbage i 2004, hvor et lille økologisk familielandbrug dyrkede græskar og solsikker. Dengang fremstillede de få produkter, men i dag finder du et stort og bredt udvalg af Sun & Seed produkter – bl.a. her på mecindo.dk. 

Ingredienserne forsøges at holdes RAW – altså rå, uden forarbejdning. Alle produkterne er økologiske og består af enten nødder og frugt. 


Økologisk RAW food 

Raw food er mad der ikke er blevet opvarmet inden indtag, i stedet spises det i rå form. Opvarmning er både i form af kogning, stegning, grilning, dampning og bagning. Raw food er mad der kan spises og som er letfordøjeligt fra naturen side, uden at det først skal tilberedes. 

Derfor er hverken sukker, kaffe, æg, kød, kornprodukter og kartofler en del af raw food. 

Ved at spise raw food indtager du maden uden den har mistet en stor del af vitaminerne og mineralerne efter opvarmning. Du får altså en stor næringsværdi ud af den raw food du spiser. 

Her på mecindo kan du f.eks. vælge mellem proteinpulver, smørepålæg, olier, frø og tørrede bær. Ingen af produkterne har været opvarmet, og er derfor naturligt rige på vitaminer, mineraler og næringsstoffer.  


Populære Sun & Seed produkter

  • Sun & Seed proteinpulver, græskar RAW
    Høj indhold af protein og fibre, men lavt indhold af fedt. Brug græskar proteinpulveret i yoghurt, smoothies, supper, proteinshakes og meget mere.

  • Sun & Seed tahin, hvid RAW
    Stor smag og fuld af mineraler, vitaminer og antioxidanter. Denne tahin er ikke opvarmet under fremstilling som traditionel tahin. 

  • Sun & Seed chiafrøolie, koldpresset
    Koldpresset olie af chiafrø. Chia er en god kilde til fibre, proteiner og mineraler, og indeholder desuden omega-3 fedtsyrer. 

Køb Sun & Seed på mecindo.dk

Find dine Sun & Seed produkter her på mecindo.dk. Vi har et stort udvalg af de økologiske raw food produkter – endda til billige priser og med hurtig levering på kun 2-4 hverdage.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

Læs mere Skjul